≡ Menu

Нужни ли са състезанията по SEO оптимизация

В целия свят се провеждат състезания по оптимизация на сайтове. Състезанията за google.com са много по-трудни от тези в България. Причината е много по-сложното функциониране на алгоритмите и филтрите на Гугъл, както и изключително голямата конкуренция. Ако всички български SEO специалисти се обединят в едно то те ще могат най-вероятно да се класират в челната десетка на едно такова състезание по SEO оптимизация.

В България състезанията са много по-лесни и тук дори един човек, стига да разполага с достатъчен ресурс и възможности за работа може да се справи с едно такова състезание. Разбира се често се случва хората да се обединяват в коалиции, за да спечелят и така надпреварата става пооспорвана и за участници, които сами се занимават с SEO оптимизация за състезаващите се сайтове става трудно да се преборят с обединените сили на другите претенденти. Точно поради тази причина всички се стремят да направят коалиции с други хора и така да си осигурят повече възможности за успех в състезанието. В България и наградните фондове за състезания по SEO оптимизация не са особено високи.

Разбира се тук инвестициите също не са толкова големи. Като цяло доста хора не изявяват интерес към участието в такова състезание, защото предпочитат да се концентрират върху съвсем различни неща и да използват силата си за работа в полза на развитието си. Е за тези, които искат да участват в състезание по SEO оптимизация остава само да се състезават, като на загубилите им остава да чакат следващото състезание с идеята, че ще се справят по-добре от преди. Разбира се с всяко следващо състезание по оптимизация на сайт нещата се променят, не поради самите състезания, а поради промените в алгоритъма на Google, които постоянно усложнява своя алгоритъм и да се прави SEO става все по-трудно.

Така хората работещи в сферата на SEO постоянно трябва да актуализират своите знания в областта на оптимизацията и да бъдат в час с последните новини от света на Интернет. Тук вече не е трудно да се намери информация. На много места в широката мрежа се публикуват актуални новини от света на SEO, като всички те могат да свършат идеална работа за всеки човек, който предлага SEO оптимизация.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!