≡ Menu

Парфюмите създаващи невероятен ефект в другия пол

Един от най-мощните, бързи и лесни начини да си повдигнете разваленото настроение, да накарате другите да ви погледнат с друго око, както и ако искате да усетите погледите на другия пол по гърба си, са парфюмите с феромони. От името на категорията парфюми става ясно, че това са продукти съдържащи в себе си феромони. При дивите животни, както и при хората, феромоните са това, което ни кара да се обръщаме след някого, и за повишаване пулса на нашето сърце.

Съставки – Всеки един парфюм закупен от парфюмерия, включително и тази с феромони, съдържат почти идентични съставки в своята компилация. Това са различни видове масла, извлечени от естествени растения, или създадени изкуствено, така наречените синтетични аромати. Не на последно място е и наличието на феромон. Най-много феромон при хората, колкото и странно да ви звучи, може да се извлече от потта на човека. Тя (потта) сама по себе си мирише неприятно, но след преработка и химическо третиране се извлича от нея феромона и се слага, като съставка в тези парфюми, с които ако се пръскате никои от отсрещния пол няма да може да ви устои.

Приложение – приложението на феромоните сега е доста широко, от козметиката през парфюмерията до всякакви аромати за коли и апартаменти. Според много хора и изследователи, феромоните са важен фактор при подбора на партньор, както за обвързване така и за мимолетни летни свалки. Разбира се, няма как да разчитате единствено и само на парфюма да свърши цялата работа вместо вас. Все пак, той е само един малък помощник а не главното действащо лице.

Ефективност

Доста от последните научни проучвания и изследвания в областта на хормоналните зависимости и лечение сочат, че хора усетили феромоналното излъчване (аромата на парфюм) на човека срещу тях са много по-склонни да имат сексуални преживявания с този човек. Както винаги обаче има и обратни ефекти, има доказани случаи на хора по въздействие на феромони да избират човек, когото в нормално положение дори не биха погледнали. Така че е важно да имате едно наум при ползването на парфюми с феромони, да не се налага да се стряскате сутринта, когато видите с кого сте си легнали вечерта.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!