≡ Menu

Перфектният пролетен аромат

Температурите навън постепенно се покачват. Време е след дългата, студена и мразовита зима бавно да започнем да излизаме от черупките си. Идва сезонът, в който всичко започва отначало. Слънцето започва да грее все повече часове през деня, настроението ни се приповдига, природата започва своя нов живот. Всички тези обстоятелства предполагат освен смяна на дрехите с по-леки, подходящи за сезона, смяна и на парфюма, който носим. Време във въздуха да се понесат свежи ухания, напомнящи на зеленина, топлина и пролет. Пролетните парфюми събуждат обонянието ни след дългата зимна летаргия като му предлагат богата гама от ухания, зареждащи с добро настроение. В повечето пролетни ухания се включват нотки на градински цветя, цъфнали пролетни дръвчета и сочни плодове. В следващите редове ще получите няколко идеи за перфектен пролетен аромат.

Escada Joyful Moments

В тази невероятна парфюмна композиция участие взимат редица изкушаващи обонянието ни съставки – ванилия, мед, роза, божур, портокал са само част от тях. Парфюмът Escada Joyful Moments ще зареди с радостно и оптимистично настроение. Той е на пазара от 2015 година и радва клиентите със съчетанието на сочни портокали, черен касис и личи. В сърцето на аромата е събран вълшебен цветен букет от рози и божури, които се прегръщат с листенца виолетки. Със сигурност този аромат ще Ви накара да се усмихнете. Наслаждавайте се на обикновените, малки неща възможно най-пълно.

Jimmy Choo Jimmy Choo Blossom

Цветно- продовото опиянение продължава и тук. Jimmy Choo Jimmy Choo Blossom събира в себе си свежи и сочни ароматни съставки, които ще Ви завладеят. В началото аромата се отваря със свежите нотки на сочни малини, касис и цитруси. Сърцето на опияняващото ухание пулсира в ритъм на рози и сладък грах, който е в перфектен синхрон с бял мускус и сандалово дърво.

Parfum Roberto Cavalli Paradiso Azzurro

Вече няма Ви в лисват лятното слънце и зеленината. Този аромат ще Ви принесе на такова място още с първото вдишване. Зашеметяващият дизайн на флакона също несъмнено ще Ви очарова. Що се отнася до уханието – то е олицетворение на безгрижното спокойствие по време на ваканция или почивка. Няма да бъдете изненадани, че ароматът ще Ви напомни на море и топли, летни дни. Горчивината от цитрусите в състава и свежестта, която носят бергамотът и лавандулата ще Ви направят най-верния фен на Roberto Cavalli Paradiso Azzurro. Чувственото сърце събира в себе си див жасмин, кашмирово дърво и кипарис. Всичко това събрано във флакона на Paradiso Azzurro ще Ви даде възможност да се принесете в истински земен рай.

За да изберете най-подходящия за Вас пролетен аромат, следвайте обонянието си. Със сигурност то няма да Ви подведе. Различни хора – различен вкус за ухания. Без значение дали става дума за парфюми или козметика, най-важното е продукта да бъде избран според спецификите на личността.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!