≡ Menu

Почистване на Вашия дом или офис

Случвало ли Ви се е след купон в къщи или фирмено парти да търсите фирма за почистване, която за изчисти и преведе Вашия дом или офис отново в ред? В България подобен вид услуги по почистване на домове и офиси тепърва навлизат, докато в чужбина такива услуги се предлагат и използват от години. В тази публикация ще Ви представим лидерът в услугите за почистване в България.

Почистванe е организация за почистване на индустриални и публични сгради, частни и индустриални обекти. Ние сме сред най-старите компании за почистване и хигиенизиране в страната. Фирмата ни е от 1996-та година, а нашият уеб сайт стартира през 2002 г. Чистачите от фирмата имаме безценен опит в почистването на домове, фирмени офиси, прозорци и фасади на сгради. Обработили сме стотици клиентски обекти, като сме специализирани и имаме най-значим опит при почистването на сгради след строителство.

Към всеки наш клиент работим строго специфично, като извършваме най-съвременни начини и технологии за професионално почистване на обектите, след безплатен оглед и консултация. Напълно готови сме да предложим всичко, от което се нуждаете, за перфектното почистване на Вашия дом, офис или сграда! След нас остава новата представа за чистота.

Имаме високо обучен и безкрайно квалифициран екип, който често издържа курсове за допълнително обучение. Стараем се да бъдем в крак с всички изисквания в областта на професионалното чистене.

Добрата ни позиция на този пазар удостоверява уникалният Интернет домейн за почистване (почистване), който първи взехме (ние първи погледнахме към Интернет) и отразяването на уеб сайта ни с международен IDN домейн на кирилица (почистване). Ние сме на лидерско място в Гугъл при търсене на термина “почистване”. За нас името в уеб пространството, както и изискванията на нашите клиенти са важни цели.

Можете спокойно да ни доверите всяка сериозна работа, имаща общо с услугата почистване, като: почистване на домове, почистване на офиси, почистване на фасади, почистване на тавански помещения, машинно изпиране на меки подови настилки, измиване на прозорци, дезинфекция на санитарни помещения, анти-графитна защита и почистване на абонаментен план на стъкла на сгради с автовишка. Ние работим само с професионалисти чистачи и катерачи.

Целим в идеалната чистота. С натуралните и безвредни продукти с, които работим, Вие и колегите Ви ще се чувствате удобно в къщи и на работа. Оставете на нас организацията при изчистването на дома и работното място. Имайте ни доверие, няма нужда да търсите повече!

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!