≡ Menu

Рано ли е да планираме почивката за следващото лято?

Ако искате да се възползвате от специални промоции точно сега е момента да изберете дестинацията за следващата си почивка. Предложенията са много, но изборът зависи от вашето желание и възможности.

Едно от най-оптималните възможности е почивка в Турция. Много храна, отлично обслужване, прекрасни хотели и ниска цена. Определено да отидеш на море в Турция е най-добрия избор, ако търсиш високо качество на ниска цена. Не случайно напоследък това е най-предпочитаната дестинация за почивка от българите и не само.

Ако търсите, обаче нещо по-екзотично Малдивите са вашето място. Избирайки почивка на Малдивите имате шанса да се насладите на най-поразително красивото място на Земята. Тук няма да имате нужда от обувки, защото пясъкът е невероятно ситен и мек. Температурата на водата е около 28 градуса, а бунгалата съчетават в себе си красота, простота и удобство. Любителите на по-екстремни изживявания могат спокойно да опитат дайвинг. Гмуркането в това райско кътче е истинско докосване до съвършено нов свят от изобилие на форми и цветове.

Въпреки трудностите, през които мина Тунис все още си остава едно от най-посещаваните дестинации. Това е страна с древна история и съхранени паметници на атерийската, иберо-мавросийската и капсийската култура. Но освен да разгледате забележителностите, можете да се насладите и на прекрасни плажове и изобилие от слънце, ако изберете за следващото лято почивка в Тунис. Още в началото на годината преди летния сезон туристическите агенции предлагат много примамливи оферти за прекарване на лятната отпуска в това невероятно чаровно място на нашата планета.

Предложенията са много, остава вие само да изберете!

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!