≡ Menu

Ревю на Nokia 500 от магазин за мобилни телефони

Решили сте да си купите нов телефон и търсите информация по въпроса? Продължете да четете, защото нашата статия ще ви даде подробности за новия смартфон Nokia 500. Може би след като я прочетете, ще се чувствате по-подготвени и ориентирани сред морето от информация в интернет.

Nokia 500 е фаворита сред потребителите на смартфони. Стилен, технологично усъвършенстван и на добра цена – какво повече може да се иска? Все повече са хората, които избират смартфони пред класическите мобилни телефони. Това не е просто мода, а желание да се следват техническите иновации и да се чувстваме в крак с времето.

А да се спрете на сензорен смартфон с впечатляващи характеристики е наистина умно решение.

Искате подробности? Получавате ги веднага

  • 16 милиона цвята,
  • 2 GB собствена памет и възможност за още 32GB, чрез микрокарта
  • Операционна система Symbian Anna (възможно е да се надстройва до Symbian Belle)
  • Компас и навигация на български език Nokia Maps.

Звучи обещаващо, но това съвсем не е всичко.

Вашият нов смартфон ще ви зарадва с 5 мегапикселова камера, радио, органайзер, калкулатор, аларма, игри, MP3 плеър. Няма как да скучаете докато ви се налага да чакате някъде. Но дали може да се чувствате спокойни за батерията и дали няма да ви се наложи да търсите начин да я заредите, точно когато най-спешно ви се налага да водите дълги разговори?

Спокойно – вашата батерия ще издържи цели 500 часа в случай, че не ви се налага да говорите или оперирате със смартфона и цели 7 часа в режим на разговори. Това е възможно благодарение на нейния капацитет 1110 mAh и литиево-йонен състав, което е още една предпоставка за издръжливост.

Какво още за смартфон Nokia 500?

Wi-Fi връзка, стерео Bluetooth v2.1, GPRS, microUSB порт. Процесор ARM 11 с честота 1GHz и 2D ускорител.

Вашият смартфон е комплектован с още два капака в син и червен цвят, освен белия и черен вариант. Винаги, когато решите може да се разнообразите с по-различен външен вид на телефона.

Какво ви остава да направите? Забавлявайте се и комуникирайте свободно с вашите приятели, без значение колко отдалечени сте един от друг. Вече държите в ръцете си качествен смартфон, който няма да ви разочарова.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

Следваща »

« Предишна

error: Content is protected !!