≡ Menu

Сайтове за обяви

Интернет предоставя безброй много и различни варианти за публикуване на безплатни обяви.

Ако и на вас ви е необходима такава услуга, нашата статия ще ви бъде полезна.

За да се възползвате от услугата да публикувате обява в нета, първо трябва да направите регистрация в даден уеб сайт. По този начин винаги, когато счетете за нужно може да допълвате или променяте текста на вашето съобщение или направо да го изтриете, ако то вече не е актуално.

Ако държите на това обявата ви да е на първо място в сайта, трябва да знаете, че тази позиция се заплаща като се пуска кратко текстово съобщение, което ще ви струва определена сума. Така вашата обява придобива статута на ВИП обява и за известен период от време ще се позиционира на първа страница в сайта за обяви. Тоест, когато целта ви е да имате обява на първа линия в специализиран сайт, може да се каже, че услугата не е напълно безплатна.

Ако все пак не държите на това и искате да пуснете обява, без да давате пари за това, можете да го направите без проблем. Категориите на безплатните обяви са доста всеобхватни и може да се пише за продажба на коли, детски стоки, имоти и какво ли още не. Добрата новина е, че вие действително може да обявите за продажба, това което сте предвидили или да рекламирате чрез обява вашия бизнес и това няма да ви струва нищо.

По отношение на самите обяви, както вече споменахме, те могат да бъдат от всякакви сфери, но сега ще отбележим една специфична особеност на обявите за покупко-продажба на недвижима собственост. Имайте предвид, че те често са подадени от агенции, на които ще заплатите комисионни, в случай, че се ползвате от услугите им при сделка с имоти. Няма значение дали се отнася до наемане на жилище или офис или продажба на къща или апартамент.

Затова е добре да се обръща внимание на адреса, телефона и подателя на обявата, която следите, за да разберете дали става въпрос за агенция или частно лице.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!