≡ Menu

Самолетни билети цени / Самолетно пътуване – базисни подробности, които е добре да имате предвид

Наистина всеки има желание да пести финанси когато има намерението да прави дълго пътуване. Както се сещате, редуцирането на транспортните разходи не е немислимо. Всъщност, именно умопомрачителната конкуренция между компаниите, офериращи самолетни билети, е сред факторите за падането на цените. Повечето са информирани, че когато организират пътуване със самолет, колкото по-рано запазят резервация и по-далече е таргетираната дестинация, толкова повече пари като % биха си спестили.

В недалечно минало, процесът по запазване и самата покупка на самолетни билети бе същинско изпитание и за най – железните нерви. Установяването на най-изгодните ценови оформления беше реализируемо само при щателен оглед на цените, оферирани от различните авиокомпании, при все това на място в офисите им. Получаването на самолетни билети също не беше елементарна операция – срещаше се парадоксът да визитираме фирменото седалище, за да го приберем.

В наши дни възможностите са впечатляващо обновени, покупката на самолетни билети е практична, отнемаща малко време и удобна. Изгодни самолетни билети можете да откриете по всяко време, и в 99-тата минута, стига да се натъкнете на добра оферта за селектираната от вас туристическа дестинация.

В случай, че нямате изискване за точната дата на полета, напълно нормално можете да ползвате опцията \”last minute\”. Чрез тези оферти авиокомпанията продава непродадените си билети за даден полет за между 10 – 40 % от началната им цена. За да се сдобиете с билет за ниско-тарифен полет обаче, е задължително да си резервирате такъв 1-2 седмици преди това. Екстра – спестяване на средства можете да реализирате като се сдобиете с двупосочен билет. По този начин ще се осигурите, а и спестите финанси.

В случай че до дестинацията, до която пътувате са обявени директни полети и с прикачване, изберете 2-ия вариант, така пътуването ще се увеличи малко, но за сметка на това ще спестите пари. За да си запазите нервните връзки и болките в главата по откриване на евтини самолетни билети ползвайте опцията за онлайн покупка, който интернет пространството ни предоставя. Корпорациите за авио-превози често имат официални уеб сайтове, в които ежедневно постват любопитна информация, плюс изменения в ценовите стойности например. Добре изложено е качено всичко, което ви интересува – ценови стойности на самолетни билети, екстра инфо около полета и още

Някога има вариант да трябва да дадете по-голямо количество средства, при положение, че има неупоменати в интернет летищни такси, поради тази причина си осигурете малко екстра пари. Към днешна дата има два типа авио-фирми – традиционни и ниско-тарифни. А има и проста съдържателна съпоставка, за да направите нееднаквите неща м/у тях по-безпроблемно:

Нискотарифни:

– приемлива ценова стойност при положение че направите резервация преди да летите – можете да резервирате и закупите билетите си в интернет пространството -опция за поръчване на достъпен самолетен билет само няколко часа преди пътуването; -няма фри храни и напитки; -ниско-тарифните фирми в повечето случаи не ползват известни международни летища

Традиционни:

-ценовите на традиционните авио-фирми са по-скъпи в сравнение с ниско-тарифните; -+ достъпна храна -в стойността на билета е добавен и носеният багаж -самолетите на традиционните фирми използват известни международни линии и ви свалят в популярни градове -най-редовните потребители имат разнообразни екстри – драматично редуциране на цените

Животът ни днес е невъзможен без самолетните полети, които подсигуряват кратковременното и практично пътуване на феноменални разстояния, спестяващо финанси и време на клиентите. Немалко хора са с акрофобия – нетърпимост към височини. Няма проблем – има \”лекарство\” и против последното. Ако доста често, то вие бързо и неусетно ще превъзмогнете страховете си. До каква степен тази препоръка ще ви помогне не знаем, но нищо не пречи да експериментирате. Може дори да ви допадне пътуването със самолет, защо не.

Ако смятате скоро да летите за първи път, тук са описани някои сериозни съвети, които е хубаво да използвате:

– отидете на летището няколко часа предварително, за да се справите през официалните проверки преди пътуване – багажът ще бъде чекиран; – следете внимателно над багажа си; – като приготовлявате багажа си, трябва да бъдете наясно с разрешените вещи за ръчен багаж; заради съвременните мерки за сигурност, застрашаващи предмети като ножчета или други остри предмети, както и даже аксесоари и вода, сте заставени да приберете в основния багаж – преди да минете през детектора, ще трябва да махнете всички метални неща от себе си, за да протече процедурата безпроблемно – трябва да разполагате при себе си официалните документи за осъществяване на полета – самолетни билети, ЛК, международен паспорт ако ще летите извън България. Някога ще ви е нужна виза, заради това се интересувайте предварително

В момента, в който давате пари за самолетни билети, вие имате и права като потребители на авиокомпания. В случай, че има каквито и да е нередности относно резервацията ви, самолетния полет, багажа или се породят съмнения, че към вас се отнасят неправилно и са ограничени правата ви по какъвто и да било начин, имате опция да се обърнете за отстраняване на проблема с авио-агенцията, обслужваща определения полет.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!