≡ Menu

Складиране и транспорт на специални стоки

Бизнесът със стоки, които изискват специални условия за съхранение може много бързо да фалира, ако не се складират правилно. За някои хора ще е изненада, че кремове за лице и тяло, козметични средства и пособия за гримиране имат специални изисквания към температурата, в която се съхраняват. Това често се научава като горчив опит от бизнесмени, които складират подобни стоки в гаража си или някое мазе.

За складиране на всякакъв тип стоки има подходящи складове под наем на Цариградско шосе. Най-важните предимства на големите складове за индивидуално или общо съхраняване на стоки са големият набор от услуги за наемателите. В складовете има персонал, който подрежда стоките по определените места. Има и служители, които се грижат за товарене и експедиране на стоките. Това е много удобна опция за повечето фирми, тъй като им спестява разходи за собствен персонал, който да върши тази работа.

Възможността за самостоятелно наемане на хладилни камери до 100 кв. м. решава проблемите на много фирми, търгуващи с хранителни стоки. За търговци, нуждаещи се от по-малки пространства има възможност за съвместно ползване на хладилни камери, което снижава разходите за наем. Така бизнесмените не се занимават с нищо друго, освен с търговията си. Всичко останало се върши от складовия персонал – товаро – разтоварна дейност, грижа за подреждането на стоките, проследяване на оптималните температури в помещенията.

В условия на криза всяко улеснение за фирмите е от огромно значение. Обслужването на стоките е едно от най-важните неща в бизнеса. Те трябва да запазят перфектен търговски вид от производителя до складовете на търговеца и по време на няколкократно транспортиране, докато стигнат до търговските обекти. Цялостния успех на сделките зависи именно от стоката – да остане качествена като съдържание и външен вид. Това е целта на фирмите, предлагащи складови услуги – да осигурят ефикасно съхранение на стоките на своите клиенти, за да може те да спечелят пари от тях, а не да потъват в загуби.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!