≡ Menu

Скъпото удоволствие – Rolex Daytona

В продължение на две седмици имах възможност да изпитам удоволствието от това да нося един наистина скъп часовник- Rolex Daytona. Преди няколко години носех Ролекс за по-дълго време, но този часовник наистина си заслужава. В началото бях малко притеснен, мислих си, че хората ще намерят часовника за много голям, твърде тежък или като прекалено перчене. Едно от най-уникалните неща при този часовник е именно неговото удобно носене. Бързо и лесно моите първоначални опасения за теглото и големината на Daytona изчезнаха. Това е един от най-удобните и изящни часовници, които съм носил. Изработката на верижката е уникално добра, тя е изградена от здрави, но същевременно еластични стоманени плочици.

Това е голям напредък сравнение с гривните Ролекс. Функционалността и качеството на изработка наистина впечатлява, но все пак това е Ролекс, няма как. Дори отключването и закучването на иновационната закопчалка е изключително приятно.

Точността на часовника е съвършенна. За две седмици тестове, може би имаше отклонение максимум до 1 секунда. Най-впечатляващото е, че тествах часовника и при често използване на хронографа-пускане, спиране и задействане наново всеки ден.

Този модел на Ролекс е проектиран за максимална точност и удобство. Благодарение на вертикалния съединител противно на очакванията ми, нямаше никакви проблеми при работата с модерния хронограф. Информацията за тази статия е взета от нас. Вижте там за повече интересни модели часовници.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!