≡ Menu

Стилна визия за 8-ми март

Наближава най-женският празник – 8-ми март. Всяка жена желае да изглежда особено стилна и елегантна на този ден. Ето защо изборът на тоалет и прическа са много важни.

В случай, че за празника решите да заложите на подчертано женствена визия, насочете вниманието си към изискани рокли с ефектен дизайн. Без съмнение роклята е любима дреха за всяка дама. Без значение дали предпочитанията ви клонят към дългите до земята рокли или далеч по-функционалните мини варианти, роклите са най-ефикасното дамско оръжие. Особено в случаите, когато става въпрос за предизвикателни, плътно прилепнали модели, които следват естествените извивки на тялото.

След като сте избрали роклята, можете да насочите вниманието си към подходящите за нея дамски обувки и аксесоари. Елегантните обувки на висок ток са удачно решение. Те не само допълват стилната визия, но и издължават силуета. По този начин жената се чувства още по-авторитетно.

Стилната си визия за 8 март можете да допълните с изискани бижута. Важно е да ги съобразите с модела на роклята. Ако сте спрели избора си на рокля с пищна украса, заложете на по-семплите бижута. В противен случай рискувате тоалета ви да се окаже прекалено натруфен и кичозен. По-масивни и екстравагантни аксесоари можете да сложите само в случай, че изчистеният модел на роклята го позволява. Бъдете прецизни при избора на дамски аксесоари, тъй като понякога стилът проличава именно в детайлите.

Цветът на тоалета е въпрос на личен избор, но спокойно можете да заложите на червеното. Този цвят е не само подчертано женствен, но и носи определена символика. Това е цвета на любовта и страстта. Неслучайно присъства в колекциите на всички световноизвестни дизайнери.

Довършете стилната си визия с подходящ грим и ефектна прическа. Вдигнатата нагоре коса открива лицето и придава одухотвореност. Пуснатата коса, падаща на меки вълни също е доказала своята актуалност.

Създайте стилната си визия за 8-ми март и най-важното – не забравяйте да се забавлявате!

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!