≡ Menu

Страгегия за изработка на Сваровски кристали

Сваровски не са истински камъни. Голям брой хора си мислят, че изключително красивите камъчета са открити в пещери, но в интерес на истината са неестествени камъни, които водят своето начало от Австрия. През 19 – ти век, Даниел е намерил начин, с чиято помощ от обикновени стъкълца да прави незаменимите днес стъклени красоти. Той започнал да смесва висококачествено стъкло и олово, за да направи толкова търсените днес стъклени изящества. Оттогава семейство Сваровски продължава традицията и прави своя фабрика във Ватенс, Австрия.

Колекцията Сваровски Сребърни кристали, наистина ли се правят от сребро?

Линията Сваровски сребърни кристали е създадена от Даниел и последователите му. Той е успял да хване сребърния блясък в кристалите, благодарение на своето умение да прави прекрасни неща. И сега нека да отговоря на въпроса, дали в известните кристали наистина има сребро. Отговорът е НЕ. Този цвят и изумителния блясък е постигнат с помощта на много умело съчетание на кварцов пясък и истински минерали. След което, кристалите се охлаждат бавно, което много спомага да се избегнат някои недостатъци. Така наречените Сребърни кристали и имат спектрално сияние, което им придава сребърен цвят. Така се сформира представата, че те са изработени от белия благороден метал.

Знаете ли защо произведенията на Даниел са в пъти по-скъпи от стъклените такива?

Начинът на създаване и преработване на ресурси и суровини, които от своя страна са главни причини за доброто качество на кристалите. Swarovski използват единствено най-качествените материали за изработка на своите кристали. Оловното стъкло е познато навсякъде по света, заради блясъка и висока си стойност. Серийното производство, качествените материали, прецизното рязане и полиране са нещата, които правят кристалите Сваровски много търсени. Те са много над обикновените стъклени дрънкулки, заради това и цената им е доста по-голяма.

Какви бижута се правят от тези изкуствени камъни?

В последно време те намират своето приложение в много клонове на бижутерията. Компанията предоставя на своите клиенти различни сезонни колекции. Те обикновено включват кристали Swarovski, използвани в комбинация с полускъпоценни и естествени камъни и различни метали, покрити със плътно златно или сребърно покритие. Сваровски имат обширни линии за различни видове бижута и за мъже и за жени. Те включват обеци, гривни, пръстени, колиета и т.н. Фирмата, производител на кристалите има голям арсенал от сексапил, от който ювелирите биха могли да изберат да произвеждат колиета, гривни, брошки, както и аксесоари за чанти и мобилни телефони.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!