≡ Menu

Съвети при избора на обувки с високи токчета?

Дамските обувки с висок ток са истинската любов на голяма част от изисканите жени. Всяка от тях е горд притежател на един шкаф, пълен с обувки, с високи токчета. Един, два чифта от тях се носят всеки ден,но другите 99% не. Но това не бива да Ви се струва странно. Изборът на обувки на висок ток винаги е емоционален. Просто се влюбват от пръв поглед в някой модел на витрината и го купуват, без да погледнат дали е ачествен и практичен, и дали си струва парите.

Хубаво е да сме добре информирани преди да отидем на пазар за дамски обувки. За да избегнем купуването на стотния безполезен чифт обувки трябва да си зададем тези въпроси преди да отидем да пазаруваме:

Как се справяме с ходенето на висока платформа?

Дамите на около 18-20 години се справят чудесно с ходенето да висока платформа цял ден, но за дамите над 35-40 годишна възраст това е голямо изпитание за краката. Същевременно доста момичета не могат да ходят с обувки, с висока платформа, в ежедневието им, и походката им наподобява робот. Почти всеки модел дамски обувки, дори и най-екстравагантния си има версия с по нисък ток. Най-добре е да се спрем на нея.

Естествена или изкуствена да вземем?

Обувките с високи токчета се правят от няколко основни материала: естествена кожа, велур и изкуствена кожа. Най-практичната материя е велура. Качеството му е по-високо от изкуствената кожа, а цената много по-ниска от тази на естествената. Има само 1 незабележим минус и това e че не спира водата. Не се спирайте на зимни обувки от велур, колкото и да са атрактивни, не са практични за зимата.

След като сме отговорили на тези въпроси и сме харесали точния чифт обувки на висок ток, следващата, но задължителна стъпка е да ги изпробваме и да походим с тях.Добре знаем че има широки и тесни стъпала. Същото важи и за подметките – тесни и широки. Дори и да сме попаднали на нашия размер е много добре да се изпробват, за да сме сигурни че стъпалото ни се чувства добре в тях и ще се чувства добре след цял ден ходене. Дамите са своеобразен вид жищни създания, а тяхната плячка са дамските обувки с висок ток. Моловете са дивата природа и всяка дама се бори за възможно най-добрия чифт обувки. И това е напълно разбираемо. Един красив и дизайнерски чифт обувки на висок ток, ботуши или сандали Ви кара не само да се чувствате много страхотно, но и да изглеждате така. Няма дама, която да не аслужава подобно нещо, за това тръгавйте на шопинг в лов на следващия чифт обувки на висок ток, ато същевременно се придържате към гореспоменатите съвети. Те ще Ви помогнат да направите най-точния избор.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!