≡ Menu

Топ 5 игри с камиони

Когато на човек му е скучно и наистина има нужда от малко по-различно занимание, вие може да посетите сайтовете за безплатни онлайн игри и да поиграете нещо доста интересно и повишаващо нивото на вашият адреналин.

В сайта за безплатно онлайн игри, може да намерите игри от всички възможни видове. Но в тази статия ще обърнем повече внимание на игрите с камиони, които се възпроизвеждат с голям интерес. Този род игри с камиони, вие можете да тренирате и да упражнявате вашите шофьорски умения и да си позволите скорост, която в реалният живот ще донесе тежки последици. В онлайн света на игрите всичко е възможно и най-вече в сайта за безплатно играене на игри.

За топ 5 в сайта са определени следните игри с камиони: Trucksformers, Monster truck, Truck destroyer, Money truck, Top truck .

  1. Trucksformers – е доста предизвикателна игра с камион, тъй като ще управлявате превозно средство трансформиращо се в други подобни на него видове. Вие ще започнете играта с камион чудовище, но ако попаднете в нажежена обстановка и трябва да избягвате стрелба по вас и различни опасности, ще се трансформирате в камион в завъртащ се камион. А когато трябва да се предпазите от нарязване или отломки другата трансформация е хеликоптер. Наистина ви очаква жестока игра.
  2. Monster truck – е игра с камион, с който трябва да преминете през определеното трасе, като внимавате да не се преобърнете и разбира се, трябва да се съобразите с времето. Нивата са доста сложни, поради самите пътища, които трябва да изминете.
  3. Truck destroyer – това е игра две в едно, едновременно екшън и състезание. Вашата задача е да преследвате и да хванете престъпниците, като ви очакват екстремни изпитания, и различни мисии.
  4. Money truck – е от този род игри, в които вие трябва да запазите товара, докато го транспортирате от едно място на друго, но по пътя няма да бъде лесно, ще ви очакват и препятствия.
  5. Top truck – е другата страхотна игра с камион и то чудовище, в която вие ще правите всичко възможно, за да балансирате вашето превозно средство, за да не се преобърнете и да свърши играта. Има и режим зомби. Забавлявайте се!
{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!