≡ Menu

Тримата хамали и къщата със стъклени интериорни врати

Беше горещ летен ден. Тримата хамали бяха спрели и изнервени гледаха колите отпред. Винаги по това време на деня имаше големи задръствания из целия град. И тримата носеха логото на фирмата.

Един от хамалите се загледа в няколкото деца, които си играеха в близката градинка. След малко светофарът светна зелено и камионът тръгна бавно ли бавно. Намериха адреса и се озоваха пред голяма къща. Слязоха от камиона и започнаха да разтоварват мебелите. Една жена ги поведе към къщата и им посочи къде да разтоварят всичко. Отвътре къщата изглеждаше още по-голяма. Минаха през няколко стъклени интериорни врати.

Жената ги предупреди да внимават да не издраскат интериорните врати и ги остави а си свършат работата. След като приключиха с разтоварването, младата жена им плати. Тримата хамали се качиха на камиона. Това беше последната им поръчка за деня. Трябваше да се върнат в офиса и да оставят камиона.

Вече пътуваха, когато телефонът на единия звънна. Беше началникът им, който им даде нова поръчка. Отидоха на съответния адрес и им отвори възрастна жена. Трябваше да изнесат един гардероб и да го оставят до кофите за боклук. Задачата им се оказа трудна, тъй като в блока нямаше асансьор. След като приключиха, възрастната дама им благодари сърдечно и им плати.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!