≡ Menu

Туниката – винаги на мода

Има една дреха, която води началото си още от годините преди Христа. Тази дреха е показвала мястото в социалната йерархия на притежателя си, издавала е възрастта и финансовото му положение.

И до днес тази дреха е актуална и носена със стил от модерните хора… Само че, както много други неща, безвъзвратно е отнета от мъжете, в полза на дамския гардероб.

Туниката. Тази всесезонна дреха е една чудесна алтернатива на роклята, в стеремежа към разнообразяване на гардероба.

През зимата туниката е изключително практична дреха, тъй като идеално прикрива кръста от студа, топли, но заедно с това, стои изключително стилно и женствено, в комбинация с другите части от тоалета.

Туниката би могла да се носи с клин, панталон или дънки, плътен чорапогащник… С един дъх ви издадохме минимум три варианта за ежедневното облекло, благодарение на Нейно Величество туниката. Комбинацията от цветове също е неограничена- от контрастното съчетание на черно и бяло, до ефектното преливане на няколко нюанса от един цвят- играта с цветовете е много полезна за поддържането на слънчево настроение през мрачните зимни дни.

Носете туниката с високи ботуши, ниски обувки, маратонки или груби, спортни обувки – в ежедневието може да си позволите всичко. Туниката е еднакво подходяща и за излет сред природата и за делови обяд. Съчетава се чудесно с късо спортно яке, с шлифер или дебело пухено палто.

За по-изискани поводи, туниката отново е готова да се притече на помощ. Комбинирайте я с подходящ панталон или клин, освежете я с ефектни аксесоари- коланче в кръста, брошка, акцентираща на ефектната яка, гривни върху ръкава… Вариантите са много.

Ако все още не сте обзавели гардероба си с поне една туника, не губете време. Разгледайте онлайн магазините – със сигурност вашата туника ви чака някъде там.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!