≡ Menu

Търнър развълнувана от Дандино

Хейли Търнър е уверена, че ще направи най-добрата си езда за седмицата и няма търперние да започне надбягването на хиподрума.

Търнър, която отново ще язди конят Дандино ще участва в надпревара на хиподрума в Ню Маркет през седмицата.

Въпреки, че е уверена в своите способности, както и тези на нейния кон, те отново ще трябва да премерят сили със Сий Муун, който финишира с метър пред Дандино в последните конни надбягвания.

По-повод на последното състезание, тя сподели в последните конни надбягвания новини на острова:

„Това беше в Гудлуд, тогова той беше в отлична фомра (Сий Муун), ако трябва да го разбирате буквално. Победителят в Аскот наистина направи впечатляващо представяне миналата седмица.”

„Въпреки това, Райън Муур, който яздеше Сий Муун не остана доволен от набягването и мисля, че ние трябва да се чувстваме поласкани за това, че успяхме да завършим толкова близо до него.”

Търнър смята, че нейният кон е способен да победи във формата, в която се намира. Кхавлах на Долдофин, който успя да спечели миналогодишното ОАЕ Дерби в Мейдън също има шанс да финишира първи, ако покаже формата си от преди година. Той е и един от фаворитите за надбягването, според много конни надбягвания прогнози.

„Според мен няма да има никакви проблеми Камелот да спечели Дубай Дюти Фрий Дерби. Надявам се това да стане и Франкел също да бъде сред първите финиширали, макар в съзанинието ми да има само един победител.”

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!