≡ Menu

Удобно ли е да се пожелава “честит рожден ден” във Facebook

Facebook днес е много популярен. Хиляди, всъщност милиони хора използват най-известната мрежа за запознанства. „Той” се използва както за основното си предназначение, запознанствата, така и с други цели- бизнес, приятелства от разстояние, обмяна на информация по всякакви теми, пожелания за рожден ден, сватби и, като цяло, от каквото имаш нужда.

Аз лично не харесвам особено този сайт, още от самото начало на манията по него. Знам, че скоро и аз самата ще трябва да си направя, то е станало направо като глобална болест, каквото ти трябва то е в Facebook! По принцип не харесвам нещата, които абсолютно всички харесват. Ако харесвам нещо много, в момента, в който всички, един по един, започнат да го харесват, е, някак си губи своя блясък за мен. Така и с Facebook. Едно от адски малкото неща, които харесвам в „него” са начините да поздравиш някого за някакъв успех, новост и т.н.

Много ще ми допадне, когато и аз се включа в тази все поглъщаща вълна Facebook, да пиша пожелания за рожден ден, постижение и други. Няма да има по лесен начин. Трябва или да му пишеш SMS, да му се обадиш и да стигнете до неудобен момент, след първите думи на „Поздравления за…!”

С Facebook просто написваш на тези хора мили или пък забавни пожелания за рожден ден или там, каквото е, и работата е свършена. Това ще са малкото ми радости свързани с този доста неприятен за мен сайт. Хората ме питат непрекъснато „Имаш ли Facebook?´и в момента, в който отговоря с „Не…” те правят една, позната до болка, физиономия сякаш си някакво същество идващо от чужда планета. Знам, че в момента, в който и аз си го направя ще го заобичам, както и те, и като си спомня за сегашните си емоции ще се смея до сълзи. Е поне имам една утеха – обичам пожелания за рожден ден!

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!