≡ Menu

Фон дьо тенът – незаменима част от всяка дамска козметична чанта

Още от Древността гримът е бил използван за подчертаване на естествената женска красота. Това може да се докаже още с визията на Клеопатра. Прекрасните черти на египетската владетелка умело са подчертани със солидно количество грим, което обаче прави образът й зашеметяващ и запомнящ се. Навярно няма човек, който да не успява да визуализира образа на Клеопатра, когато чуе името й. Дали щеше да е така, ако тя беше с блед цвят на лицето, неподчертани очи и незапомняща се визия? Вероятно няма да намерим еднозначен отговор на този въпрос, но това, което можем да заключим е, че гримът винаги е бил верен приятел на нежния пол и това никога няма да се промени.

В наши дни, с развитието на цивилизацията и напредването на технологиите, вече има способи, чрез които да изглеждаме гримирани, без всекидневно да помагаме усилия за това. Траен пигмент за вежди, поставяне на мигли, които издържат до месец, перманентен контур на устните са само част от услугите, които можете да използвате, за да си гарантирате траен резултат. Въпреки това традиционалистките сред нас отделят от 30 минути до час сутрин, за да постигнат желаната визия, с която да изглеждат добре през целия ден. Важно в този случай е да подбираме качествени продукти, които няма да имат вредно влияние върху кожата и лицето ни. Изборът на такива продукти не е никак лесна работа. Можете да посетите магазин за козметика и да изберете продукти.

В забързаното ни ежедневие обаче все повече хора не могат да отделят достатъчно време за ходене по магазините. Точно тук на помощ идват онлайн магазините, в които можете да намерите богато разнообразие от всички козметични продукти, от които имате нужда. Пример за такъв магазин е нашия – сайт за оригинални парфюми и козметика, където всяка дама може спокойно, докато си почива пред телевизора вечер, да пазарува. В сайта можете да намерите богато разнообразие от фон дьо тени. От такива на ниски цени, за жени, които не могат да отделят голяма част от бюджета си за козметика, до такива на известни марки, които са гаранция за качество. Без значение от марката, има няколко основни правила при избора на фон дьо тен. Първото от тях е цветът. Изборът на правилен нюанс е основополагащ за постигането на добър резултат.

Винаги избирайте цвета на фон дьо тена на дневна светлина и задължително изпробвайте малко количество от продукта върху линията между челюстта и шията. Това място е с най-светъл цвят от цялото лице и там най-често се появяват разлики след нанасяне на фон дьо тена. Другото важно при избора е консистенцията на продукта. Течните фон дьо тени се нанасят по-лесно, но не са толкова плътни. Ако имате нужда от висока покривност, се спирайте на продукти с висока плътност и кремообразна консистенция. Не забравяйте да погледнете и предназначението на продукта спрямо кожата Ви. Сухите, комбинирани и мазни кожи се нуждаят от различни видове козметика. Това важи с пълна сила и за декоративната козметика.

Избирайте внимателно всичко, което смятате да сложите на лицето си. От това зависи как ще изглежда кожата Ви, когато сте без грим. А да не забравяме, че естествената красота е в основата на зашеметяващата визия!

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!