≡ Menu

Хитови дамски обувки копират боти в мъжки стил

Дамските боти в мъжки стил са модерни от няколко сезона. Въпреки тяхната ъгловатост и опростен модел, те продължават да са харесвани и да присъстват в гардероба на повечето жени. Обувките са за истински дами с предпочитание към строгия стил и деловата обстановка. Много известни дизайнери отдават вниманието си на практичността и включват мъжки модели обувки в дамските колекции. При това не се лишават от възможността да експериментират с цветовете и декорацията.

Дори когато формата на дамските обувки е груба, подходящата украса може да внесе голяма доза женственост.

Ботите в мъжки стил се произвеждат в най-разнообразни разцветки. Моделите в спокойната цветова гама са по-практични, а най-универсален си остава черният цвят. Кафявата обувка в този стил придава на имиджа една идея разкош. Голяма популярност сред дизайнерите има белият цвят, смятан за въплъщение на женствеността. На модните подиуми могат да се видят подобни обувки в червено, аквамарин, цикламено, лавандулово, златисто и сребристо. Няма начин такива обувки да се сбъркат с мъжки.

За да станат обувките в мъжки стил още по-неустоими за дамите, дизайнерите ги украсяват със стилни катарами, закопчалки и ремъци. Някои моделиери правят дамските обувки още по-женствени, като ги украсяват с блестящи елементи и цветя. Впечатляващи предложения могат да бъдат намерени в онлайн магазина ни.

По принцип, ботите в мъжки стил имат широк ток със средна височина, но изобретателността на дизайнерите не познава граници и в колекциите могат да се видят боти на висок и дори на тънък ток. Невероятни дамски обувки в мъжки стил има в колекциите на Christian Louboutin, Fendi, Alexander Wang, Prada.

На практика се получава така, че красивите обувки не са много удобни, а удобните не са много красиви. Ето защо ботите в мъжки стил са предпочитани – удобни, свежи и оригинални. Главното тук е грамотен избор на цвета и височината на тока, и съчетанието с подходящи дрехи.

Доколкото обувката изглежда грубовата и строга, то тя трябва да се комбинира с максимално кокетни дрехи и аксесоари. С тези обувки изглеждат много стилно класическа пола и сако, а също и дълга туника с клин или ретро-рокля с ниска талия. Кафявите боти могат да се съчетаят с мини пола в леопардов десен или с дреха със зебров принт.

За да се създаде образ на наивна ученичка, достатъчна е плисирана пола, боти и чорапи до коляното. Ретро-стил се постига с леко скъсен панталон. Такъв панталон не присъства в мъжкия гардероб и съчетанието изглежда невероятно женствено.

Ако обувките създават класически вид с офис-пола, то блузата трябва да е малко по-раздвижена – с къдри, жабо или пък в ярък цвят.

Моделите на висок ток се носят с мини -поли или с панталон в произволна кройка. Роклите отиват както на ниски боти, така и на такива с висок ток. Дори романтичните рокли изглеждат добре с обувки в мъжки стил. Този тип обувки не само ще ви донесат удобство, но ще придадат и женственост, колкото и парадоксално да звучи. Сред известните почитателки на обувките в мъжки стил са Оливия Палермо, Риана, Тейлър Суифт, Ема Стоун.

Красивите дамски обувки са едно от “оръжията” на модерната жена. Открийте мечтаните модели при нас.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!