≡ Menu

Холивуд за избелване на зъби

В Холивуд, Лос Анджелис, избелването на зъбите е индустрия за милиони долари. Холивуд отдавна рекламира значението на правите, блестящи зъби на публиката и това е мястото, което може да бъде посочено за виновник за неотдавнашното увеличение на избелване на зъбите. Избелването на зъби се е превърнало в козметичната необходимост за звездите и сега е още по-осезаемо, когато се срещнете с звезда отблизо, които няма бели зъби. Всичко това започва с появата на киното. Усмивката е най-важният израз на кинозвездите, и художници са нанасяли един слой от бял лак за покриване на тъмни и изгнили зъби. И тъй като много хора осъзнават, че те могат да постигнат холивудската усмивка, все повече и повече хора искат тези избелващи продукти на зъбите. Много хора също обичат да се оприличават на някои от своите холивудски любимци.

Изключително ярки, бели зъби са станали толкова чести в Холивуд, а често и толкова ослепителни. Поп звезда Хилари Дъф наскоро се сдоби блестящи порцеланови фасети, за които стоматолозите не мислят, че изглеждат естествено. И други известни личности, включително Джон Бон Джови, Опра Уинфри, Брад Пит, Анджелина Джоли, Джесика Симпсън, Бритни Спиърс, Ева Лонгория и Том Круз, наред с много други, имат лъскави бели усмивки, вероятно в резултат на прекомерно избелване или в някои случаи, козметична стоматология.

Прекомерното избелване изглежда абсурдно неестествено отблизо, но Холивуд е мястото, където изкуствеността е на мода. Това е един пример за крайни козметични операции в устата – сега имате напълно фалшива усмивка: надути устните, избелени зъби и фасети. В допълнение към артистите, телевизионните журналисти са също са хванали вълната за избелване на зъбите. Много журналисти и репортери са с особено забележими зъби, когато се усмихват пред камерата.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!