≡ Menu

Цени на охранителни услуги

В период на икономическа нестабилност потребителите стават все по-чувствителни към цените на отделните продукти. Ето защо когато избираме за първи път фирма, занимаваща се с охранителна дейност, ключов фактор се оказват цените на предлаганите услуги. Тя се изчислява на базата на няколко фактора: месечна такса, заплащане за сигнално охранителната система, монтаж, такса включване и понякога предплащане на месечни такси.

Когато за първи път инсталираме в дома си сигнално-охранителна система, разбира се че към цената на предлаганата услуга ще се калкулира и самата техниката. Тя се състои от елементи, които помагат в осъществяването на охранителна дейност: централа, клавиатура или дистанционно (понякога и двете), обемни датчици – за хора и/ или за животни (обикновено броят им варира от 2 до 6, в зависимост от параметрите на апартамента), както и от магнитен датчик. Магнитния датчик представлява малко устройство, което се монтира на входната врата и подава сигнал при всяко нейно отваряне. Датчиците се монтират във всяко отделно помещение, за да могат да отчита промяна в движението или температурата на стаята. Датчиците за животни, от друга страна, са устроени така че да не се задействат от движенията на животните. Монтажът на охранителната система е друг елемент от общата цена на предлаганата услуга. Тя изисква специални умения, тъй като инсталираната неправилно охранителна система, може да не функционира правилно. Хубавото е, че на пазара има фирми, които осъществяват монтажа безплатно или на много ниски цени, подобно на фирмата ни. Понякога се налага да заплатите и такса за първоначално включване към някои фирми.

Един от основните компоненти на цената на предлаганата услуга е абонаментната или още месечна такса. Тя се явява постоянен разход за отделните домакинства, като е важно да се има предвид, че цените варират в зависимост от това дали сте юридическо или физическо лице. По-евтиния вариант е да охранявате дома си, отколкото офис помещението. Последният елемент при калкулирането на цената е предплащането на абонаментните такси, което разбира се не важи за всички фирми.

Фирма ни, занимаваща се с охранителна дейност, предлага експертната си оценка и конкурентни цени при изграждането от нас. За допълнителна информация за предлаганите услуги посетете интернет страницата на фирмата за охранителни услуги.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!