≡ Menu

Частна детска градина за вашите малки съкровища

Колкото и приятна и любима да е грижата на майката към детето, настъпва момент, в който то трябва да се социализира и да престъпи прага на детската градина. Точно тогава възникват най-много въпроси и притеснения у неговите родители, свързани с това как детето им ще се адаптира към новата среда и как ще се справи с промените.

Съвсем нормално е да искаме оптималното за децата си и да търсим не просто детска градина за тях, а най-добрата и най-хубавата. Частната детска градина се намира в София, в красив квартал и може напълно да покрие високите Ви изисквания за удобство, сигурност и високо ниво на грижа за вашите малки наследници.

Стремежът ни е да съчетаваме игра с обучение и по достъпен начин да накараме децата да се обогатят и повишат познавателните си способности. Предлагаме посещения на интересни места за малките палавници, като ски училища, зоологическата градина, конеферма и др. наред с това нашите възпитаници имат възможност да се насладят на детски спектакли, куклен театър и изложби, съобразени с тяхната възраст.

В частни детски градини в София, като тази, се учи английски език, играе се и се почива активно. Храната в нашата градина пристига при децата само час след като е приготвена, като менюто е съобразено с възрастовите потребности от витамини, хранителни вещества и течности за правилното и здравословно развитие на малчуганите. Ние разполагаме с чудесен двор, където малките Ви съкровища могат да се забавляват на воля сред зеленина и чист въздух.

Тук Вашите деца ще получат внимание от високо квалифицирани педагози, които ще ги обучават в различни области на човешкото познание с такт, специален индивидуален подход и много уважение към личността на всеки един възпитаник на детската градина. Екипът на частната детска градина работи с желание и амбиция Вашите деца не само да се чувстват добре, но и да прекарват времето си в градината в интересни и познавателни дейности, които да ги обогатяват. Нашата цел е всяко дете, което посещава детската градина да идва тук с желание и удоволствие.

Модерната база, прекрасните условия и многото различни дейности, предлагани на Вашите деца са само част от предимствата на частна детска градина. Друга важна причина да се обърнете към нас е възможността Уашите деца да се обучават в малки компактни групи, което дава шанс на педагозите да общуват пълноценно с тях и да подхождат към всяко дете по начин, съобразен с неговия характер и личности особености.

Вие имате на разположение удобен паркинг и благодарение на това, че мястото, където е разположена градинатар е лесно достъпно, пестите ценно време и избягвате излишни притеснения в това отношение.

Ако сме Ви убедили да запишете детето си при нас или все още имате въпроси, не се чудете, а ни се обадете на телефон ни или ни посетете на адрес ни в София. Също може да ни иткриете в интернет на адрес ни. Очакваме Вас и Вашите малки палавници!

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!