≡ Menu

Авточасти – търговия с резервни части

Търсите авточасти с гарантирано качество, можете да ги откриете в магазините на компанията ни. Обектите са насочени към продажбата на оригинални и алтернативни авточасти с доказана сигурност и надеждност.

В София, Пловдив, Варна и Бургас можете да посетите магазините ни, по един във всеки град, а в град Стара Загора освен трита работещи магазина се намира и складовата база, разположена на две нива на 600 кв. метра площ.

В търговските обекти на компанията ще откриете всичко необходимо, за да бъде вашия автомобил в изправност. Предлаганите авточасти в търговските обекти са за следните автомобили: Volkswagen, Audi, Seat, Skoda, Mercedes, BMW, Opel, Ford, Renault, Peugeot и Citroen. Предлаганите авточасти са произведени от световни производите: KNECHT, GATES, LEMFÖRDER, Turbo’s Hoet, LUK, SACHS, ELRING, INA, FAG, BERU, MAHLE, WAHLER, TEXTAR, HEPU и други. Други вносни авточасти, които предлага са на HANS PRIES GMBH & CO.KG, популярна на нашия пазар с името topran; MEYLE Products®-Wulf Gaertner Autoparts AG; PEX GmbH Automotive Group.

Клиенти на фирмата са и големи компании, които предпочитат да работят с нас не само заради челните позиции на компанията, но заради факта, че получават сигурен партньор, който ще поддържа в изправност целият им автопарк. Автомобилите от автопарка на всяка компания се записва в базата с данни на фирмата, като в случай на нужда много по-лесно се намират резервните авточасти за евентуален ремонт.

Днес дружеството е един от основните дистрибутори на резервни части за българския пазар. Всичко това се дължи на амбицията и съобразителния план за развитие, на компетентните специалисти. На цените, съобразени с пазарното търсене, на богатия каталог с продукти, както и на ежедневните доставки из цяла България.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!