≡ Menu

Авточасти Hepu и Wahler

Дали карате нова или по-стара кола, това няма никакво значение, защото в даден момент всякоа кола се нужда е от подръжка, а понякога и от смяна на авточасти, за да се движи по добре и да бъде по надеждна на пътя. Неприятно е чувството когато колата ви остави на пътя след като скоро сте я ремонтирали.

Не всички авточасти предлагани на пазара обаче, са толкова надеждни. Фирма ни се занимава с продажба и внос на резервни авточасти с гарантирано качество от световно доказани производители. Във фирмените магазини ще откриете продукти за Volkswagen, Audi, Seat, Skoda, Mercedes, BMW, Opel, Ford, Renault, Peugeot и Citroen. Благодарение на далновидната си политика, компетентния персонал и доказаното качество на предлаганите продукти фирмата е една от водещите на българския пазар. Комапнията е вносител на HEPU, WAHLER и много други.

Немската фирма HEPU произвежда водни помпи с гарантирано качество за всички основни марки автомобили. Притежава репутация на производител на високотехнологично оборудване. Допълнителна защита от корозия, прегряване и отлагане на варовици предлагат антифризите на HEPU. Те отговарят изцяло на изискванията на автомобилната индустрия и са естествено допълнение към водните помпи HEPU.

WAHLER се занимава с производството на термостати за автомобили. Предпоставка за дълголетието на двигателя е оптимизираното регулиране на темературата в него. Некачествените термостати, предизвикват неподходящи температури, които водят до тежки повреди на основни части по двигателя. WAHLER се ползва с доверието да произвежда и доставя термостати, термошалтери и др. за много големи производители на автомобили като VW, PORSCHE, OPEL, BMW и VOLVO.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!