≡ Menu

Антицелулитни апарати и хиалуронови филъри за перфектна красота

Антицелулитни апарати и терапии са ни нужни, за да се справим с така проблемните зони, където се появява целулит. Като цяло „портокаловата кожа“ е проблем номер едно за много жени и винаги с настъпването на летните месеци особено, за това се търси активно лечение. Когато заговорим за естетически проблеми, освен целулита бръчките по лицето и шията са също сериозно притеснение за една дама. С помощта на хиалуронови филъри, обаче перфектната красота и подмладяване могат да бъдат постигнати. За да се справим успешно с двата си естетични проблема е нужно да сме малко повече информирани. Затова ще се опитаме да ви разкажем малко повече по темите.

Какво представляват антицелулитни апарати и как ни помагат в борбата с целулита?

Когато се появи целулит, той често пъти е свързан с мастни натрупвания, задържане на токсини и вода на места, които се явяват проблемни зони. Тези проблемни зони са в областта на бедрата, седалището и въобще, където мастната и съединителна подкожни тъкани са с увредени функции. Освен, че е така да се каже козметичен дефект, целулита е и сериозен здравословен проблем. Подкожния слой на кожата ни наречен дермо-хиподермален е възпрепятстван и увреден. Налице са хронични и дегенеративни процеси, които увреждат функцията на самата подкожна тъкан. В един момент мастните клетки са прекалено разтегнати, докато тъканта съдържаща колаген е много по-уплътнена. Точно в тази среда притока и циркулацията на кръв са възпрепятствани и така локалните лимфи имат липса на кръвообращение. Цялостния процес по активната обмяна на веществата е спрян до голяма степен, затова и се задържа подкожна вода и токсините не се изхвърлят от тялото.

При появили се подобни ситуации, как да лекуваме проблемната портокалова кожа? Основно в съвременната козметика този проблем се третира с естетичен лазер или чрез иновативни препарати, каро ALIDYA или AQUALYX. При лазерната терапия с високочестотен лазер се постига дълбоко стимулиране на кожата. По този начин проблемните зони отново са с добро кръвообращение, обмяната на веществата е налице и натрупването на вода спира. Затова и вредните токсини са изведени успешно от тялото ни. При антицелулитните апарати , като тези които споменахме горе, целулита се третира отново подкожно. Коктейл от активиращи функцията на кожата смеси се поставят, за да изчистят проблема. Методи, като тези са неинвазивни, ефикасни, безболезнени и изискват по-малък брой процедури за извършване.

Хиалуронови филъри за успешната борба с бръчките

Днес за борба с бръчките има много козметика на пазара, много естетични методи, като лазерни терапии, мезоконци, мезотерапии и редица други процедури. Реално погледнато кремовете за изглаждането на бръчките са неефикасни, понеже не могат така дълбоко да проникнат в кожата и най-вече да създадат така изгубения обем! Отдавна методите за хирургична намеса или поставянето на ботокс инжекции са отживелица. Днес модерното решение за ефикасното справяне с бръчките са дермалните филъри. Дали те ще са на база колаген или хиалуронова киселина, зависи от какво точно се нуждае лицето и кожата му. Хиалуроновите филъри са перфектното решение, за да запълните моментално дълбоките или фини бръчки. Ефекта от тях е мигновен, а поставянето им е изключително бързо и безболезнено. Хиалуроновата киселина е голяма част от човешкото тяло. Тя е много важна за кожата, защото я подържа стегната и подхранена. Във дермалните филъри на марката Perfectha е заложена най-качествената хиалуронова киселина. Благодарение на нея успешното попълване на бръчки е лесна задача. С лекота се оформят скули, уголемяват се устни и всичко това напълно безвредно и безопасно, за да върнете отново красотата и увереността си.

Каква е процедурата да се поставят едни хиалуронови филъри? Както вече споменахме това може да стане много бързо, лесно и напълно безболезнено – стига да се направи от опитен професионалист. Филърите с хиалурон на Перфекта се поставят буквално и в обедната почивка. С много тънка игла проблемните зони са инжектирани подкожно. Силно омрежената структура на хиалуроновата киселина стяга кожата, където е увиснала, оформя и един естествен вид и видимо я заглажда веднага. След самата процедура няма болка и отоци, просто сте подмладени трайно (филърите се поставят отново след година или по-малко, защото по естествен път се абсорбират от кожата), за да сте отново себе си!

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!