≡ Menu

Безплатни инструменти, които да ви помогнат за локалното търсене

Оптимизацията за местното търсене може е объркваща за собствениците на малкия и среден бизнес. Това е действие, което би следвало да е добре планирано, но често то отнема много време. Именно тук на помощ за оптимизацията идват безплатните средства. Бихте могли лесно да ги откриете и да ги употребите, за да намалите времето на оптимизацията.

  1. GetListed – Тук говорим вероятно за най-полезният инструмент за следене на факторите, които влияят на местното дирене. Чрез този инструмент бихте могли да откриете къде е записан вашият бизнес и къде не е. Това несъмнено ще ви даде възможност своевременно да попълните празнотите, които сигурно се отразяват на ранга ви в класирането за местно търсене. Първо инструментът ви показва къде е нужно да добавите липсващите си обяви. Говорим за задължителни места, в които вашата фирма трябва да е профилирана. Нужно е само да кликнете на бутона “create listing” или “Създаване на списък”. По този начин вие ще бъдете свързани с разнообразни платформи за локална информация, които да добавите към своя план относно оптимизация за локалното търсене. Инструментът носи и още едно голямо преимущество за вас. Той ще намери и профилите в аналогични справочници, които не сте потвърдили. Действието е от основна важност за класирането на фирмата ви. Детайлно разгледайте информацията и я допълнете, където е нужно. Софтуерът има и функция, която ще намира и мненията на клиенти за вашия бизнес. По този начин вие бихте могли да разберете до къде стигат резултатите от вашето местно търсене. Обратната връзка е безценна, както за работата ви, така и за търсачките. Мненията от потребителите се оценяват високо и в класирането на търсещите машини.

  2. Гугъл Места за Бизнеса – Category Tool – Това представлява действително много нужно средство, което ще ви е нужно още при създаването на профила за локално търсене. Вие съвсем лесно ще разберете кои са категориите, които следва да попълните, за да помогнете на клиентите да намират вашия бизнес без затруднения. Често, ако се опитате да попълните категориите, без да употребите инструмента, бихте могли да пропуснете нещо. А това е грешка, която ще рефлектира върху местното търсене. Голям минус на това средство е, че то би могло да се ползва само за категоризирането на бизнеса ви. Все пак е нужно да кажем, че той изпълнява перфектно със задачата си.

  3. Free Local Analysis – Free Local Анализи – Това е инструмент, който бихте могли да откриете в страницата Google Места. Единственото, което следва да свършите, е да попълните основната информация за своя бизнес. Пред очите ви ще се разкрие истинска съкровищница от данни за оптимизацията на местното дирене за вашата фирма. В такъв случай трябва да сте действително много прецизни. Инструментът може да ви даде нужните резултати само ако въведете името, телефона и адреса си така, както са посочени на вашия сайт. Неведнъж е изтъквана важността на коректната и последователна информация за местното търсене. Правилото, за което говорим, се прилага на 100% и във въпросния случай. Това представлява един страхотен начин, по който да откриете кои фактори от вашата оптимизация за локално търсене изостават. Фокусирането именно върху тях ще ви предостави нови бизнес компетенции. Също така вие ще бъдете в състояние да сравните успехите си и с пряката конкуренция.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!