≡ Menu

Бели Осъм

Живописният Бели Осъм е разположен на няколко километра от град Троян, на около 158 км от София и на 15 км от Беклемето. Цялата местност е живописна и предлага красиви природни дадености на резерват Централен Балкан, съчетани със свежия въздух и благоприятен климат. Освен всичко това туристите могат да се разнообразят с разходки до богатите културно- исторически места.

В Бели Осъм мнозина могат да пробват различните възможности за спорт и забавления, като например близко разположените зимни съоръжения и ски писти на Беклемето. Всичките тези дадености превръщат село Бели Осъм в място за пълноценна почивка през цялата година.! Пролетно време сред зеленината на мекото време, под меките лъчи на слънчевото лято, сред пъстрите цветове на планинската есен или алпийските пейзажи на приказната зима, гостите на селото ще открият една съвременна визия за почивка и презареждане с положителна енергия.

Голяма част от хотели в Бели Осъм предлагат съвършени условия за спа туризъм. Спа центровете са отлична възможност за релакс и енергизиране на духа и тялото. Процедурите благоприятстват за изхвърлянето на токсините, освежаване и хидратизиране на кожата, подобряване на кръвообращението и метаболизмът. Спа центровете са оборудвани с топла зона: парна баня, финландска сауна, лакониум, ободряващ релакс – душ, съчетаващи с използването на топъл вътрешен басейн с джакузи, изключително чиста, топла и приятна вода.

За да се насладите на красивата природа и в същото време да вкусите от съвременните спа удоволствия, посетете някой от къщите за гости, вили под наем или хотели в Бели Осъм. Курортно селище е изключително подходящо за отдих и туризъм – планински, културен, спа. Отсядайки в хотел в Бели Осъм можете да се насладите на чистия планински въздух, който е съчетан с тишината и спокойствието на Троянския Балкан.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!