≡ Menu

Бельото за бременни – удобно, красиво и смело

Заедно с радостта от предстоящото майчинство много дами започват да се притесняват от промените във формата на телата им. Въпроси от типа: „Дали ще съм така привлекателна“, „Дали съпругът ми ще ме желае и харесва, както до сега“ и много други се въртят в главата на всяка бъдеща майка.

Истината е, че човек изглежда така, както се чувства. За целта подарете си комфорта във всеки ден от бременността. Започнете с избора на бельо. По мнение на специалисти именно долната дреха, която никои не вижда е онова, което създава настроението ни и повдига самочувствието.

Висока талия, стил готик, волани, пъстри цветове, всичко това придава изненадващ ефект на долната дреха. Това, че сега не сте в най-добра форма, заради все по-нарастващото коремче на бъдеща мама не значи, че трябва да се лишите от това да бъдете женствена и секси с красивите модели дамско бельо.

Онова, което скриваме под дрехите е едничката идея да покажете на любимия човек в подходящ момент. Това, че сте бременна не бива да ви лишава да се почувствате предизвикателна и красива с дамско бельо.

И тук не става дума за скандално и прекалено кичозно бельо, а за свенливи и стилни модели дамско бельо за бременни.

За да изглеждате предизвикателна през деветте месеца от бременността, трябва да обърнете внимание и върху факта, че фигурата ви непрестанно ще се мени. Ето, защо е важно да избирате дори долните дрехи в по-голям размер. Като основно, правило, с което трябва да се съобразите при избора на бельо за бременни е то да е удобно, от естествени материи и да кара тялото ви да се чувства достатъчно свободно и комфортно. С една дума бельото за бременни трябва да създава настроение. Добра алтернатива по време на бременността е да носите и удобни връхни дрехи, които да падат свободно по тялото, без да пристягат или визуализират конкретни форми. Избирайте прецизно тъканите на материите, от които са направени дрехите за бременни и обърнете специално внимание на всичкото долно бельо. Памучните материи са най-добрият вариант за бельо за бременни през всеки сезон. Те не запарват кожата, имат анти алергени съставки и създават истинско нежно докосване по всяка извивка от тялото.

Помнете, че бъдещото майчинство не е претекст за занемаряване на външния вид. Достатъчно е да се спрете на удобните и естествени материи, които само да подчертаят красотата, която така и така струи от цялото ви същество.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!