≡ Menu

Бижута 2015 година – модни тенденции

Пръстени, гривни, обеци и колиета – на какви детайли да обръщаме внимание и как да се съчетаят през 2015 година? Много модни къщи вече са представели на публиката своите колекции и стана ясно какво да очакваме от модната бижута през 2015.

И тъй, бижута 2015 година – модни тенденции. Подгответе се, че с бижутата ще ви бъде “трудно”, защото в модата “влизат” просто огромни украси! Според тенденциите в модната бижута на този сезон 2015 са всекидневни обеци и колиета, които трябва да се виждат от разстояние на пет-седем метра, сега представете се тяхната приблизителна големина!? Разбира се, няма да ви плаша, такава бижута е изработена от материали и сплави, които ги правят много леки. Но тя все още е голяма!

Още една иновация от тази година – обеци без двойка. Забравете за традиционната представа за обеци, сега можете да ги носите както пожелаете: една, две, три! Тези единични обеци добре изглеждат с пригладена коса на една страна. Модата на голяма бижута тази година се е разпространила не само на обеци, но и на колиета.

В този сезон ще стане луксозен вариант да се съчетаят масивни декорации с едноцветни рокли и блузи. Например, изискано черно колие ще изглежда страхотно в двойка с бежова блуза. Особено ще харесат тази тенденция дами с широки бедра, тъй като красивите бижута винаги привличат всичкото внимание към себе си.
И, в края на ревюто, ще разкажа за една друга тенденция на новия сезон – цветни щампи. Този път тя е стигнала до бижута. Масивни, ярки цветя на шията ви, ушите и ръцете ви – модерни са само тази година.

И така, можем да заключим, че 2015 година донесе много ярки изненади в света на бижутата, които със сигурност, ще зарадват както млади момичета, така и възрастни дами. Пожелавам успех на всички в избора на бижута!

Тенденции 2015 година – масивна бижута, цветя и ярки цветове!

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!