≡ Menu

Бизнес каталог

Ние сме най-големият и модерен каталог за фирми в България. Ако въобще сте решили да рекламирате бизнеса си някъде в интернет, това може бие най-подходящото място. За хората, които мислят да популяризират дейността на фирмата си, предлага 5 варианта за профил в платформата. Ако все още не сте ги видели, това са “Безплатен профил”, “Презентационен профил”, “Бронзов профил”, “Сребърен профил” и “Златен профил”. Подредени са в зависимост от цената на месечният абонамент и това какви точно са вашите цели.

Всеки профил на фирма в нашия бизнес каталог ще бъде поставян на под-домейн в основния сайт – например – vashata-firma.domain.com. Така вие няма да имате нужда да наемате фирма за изработка на фирмен сайт, или електронен магазин, защото всичко ще бъде подредено, на едно място и най-важното – на най-ниската възможна цена за такъв вид услуга. Всички предложени бизнес профили в каталога включват безплатна изработка на страницата ви, с изключение на “Безплатния профил”. При него заплащате единствено за “добавките”, които са Ви необходими.

Повече информация за тях може да намерите в страница “абонаменти” горе в дясно на сайта, а след това в под-категория “добавки”. Ето и малко полезна информация, ако Вие сте доставчик. Най-високото ниво на абонамент в бизнес каталога е “Златен доставчик”. Той включва допълнителни възможности, осигуряващи най-доброто представяне на услугите ви пред клиента. Профилът “Златен доставчик” се различава от останалите по специалната икона на началната профилна страница.

Част от по-важните предимства на Златен доставчик са: премиално онлайн представяне – профилът Златен доставчик привлича по-сериозни клиенти и изгражда доверие в бизнес връзките. Повече от 85% от купувачите в каталога предпочитат да работят със Златен доставчик. По-голям брой обяви от останалите профили – може би сте забелязвали, че големите продуктови каталози оказват въздействие върху купувачите. Златният профил предлага създаване на 500 обяви и текст към тях до 2,000 символа, сортиране в 25 категории и до 25 ключови думи за всяка обява.- Приоритетно показване на обявите при резултати от търсенето – при търсене с отбелязана отметка Златен доставчик, ще бъдат показвани само обяви на фирми с такъв абонамент, което би Ви отличило от другите.

Най-голям брой Топ ранк обяви – абонамента Ви позволява най-голям брой безплатни Топ Ранк обяви, с които да рекламирате продукти, или услуги. По-ниски цени на добавките  – освен всичко останало, при абонамент Златен доставчик, Вие ще получите най-ниските цени на Добавките за страницата ви, с които ще я направите да изглежда супер. Промоционалните цени за Златен Доставчик са: при годишен абонамент 345 лв., вместо 430лв и за 6-месечен абонамент – 215 лв., вместо 300лв. Разделено на дни, това ще Ви струва само 0,95 лв., на ден, или 28 лв., на месец. (Цените са без включено ДДС). Вие сами преценете коя реклама ще е най-подходящата за бизнеса Ви.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!