≡ Menu

Букети ТОП 10 – продажба и доставка на цветя

В празник или делник, с повод или без – всички подаряваме и получаваме подаръци.А кой е един от най-честите подаръци – цветята и букетите. Самостоятелно или като допълнение към нещо друго, цветята впечатляват с тяхната свежест, пъстрота и красота. А задавали ли сте си въпроса какви цветя да изберем, кои цветя са подходящи за даден повод или получател и т.н.

В днешно време пазара на цветя и магазините за цветя са много, дори прекалено много. Всеки един от тях налага нови и различни букети от цветя, композиции от цветя, подаръци към цветята. Услугата доставка на цветя и букети вече е срещана в почти всеки магазин. Така, на фона на многообразието и пъстротата по витрините, се лутаме в един затворен кръг в стремежа си да изберем най-хубавото и най-предпочитаното. В тази връзка, флористите на магазин за продажба и доставка на цветя Подари Букет направиха за Вас една относително точна класация на 10-те най-поръчвани цветя и букети в магазините от веригата за доставка на цветя. Ето я и нея:

1. Рози, букети от Рози – разбира се, царицата на цветята заема първото място от години и лично ние се съмняваме да бъде изместена от челната позиция. Разнообразието на букетите от рози е забележително. В цветарските магазини в страната са застъпени 5-6 сорта рози, като всеки от тях може да бъде открит в различна тоналност. Букетите от рози се отличават с техния стил и завършен ефект. Разпространени са букетите от червени рози, розови рози, бели рози. Все по-често напред излизат и букетите от миксови цветове рози, поради тяхната пъстрота и тяхната неангажираност. Зеленината, използвана към розите и букетите от рози обикновено е берграс, листа от рубелине или аспидистра.

2. Рози и подаръци – ефектни подаръчни предложения от стръкове рози, букети от рози и различни подаръци – плюшени играчки, шампанско, различни вина, шоколадови бонбони, лакомства и т.н. Оригиналната комбинация от цветя и торта е често срещан избор на нашите клиенти

3. Комбинация от миксови букети и подаръци – разнообразни малки букети или аранжировки от цветя в комбинация с различни подаръци.

4. Аранжировки от орхидеи / Орхидеи – екзотичната орхидея заслужено заема едно от първите места. Приказно красива и нежна, тази орхидея вирее свободно в нашите географски ширини. Особено разпространен подарък за офиса и дома. От предлаганите от нас орхидеи, най-купувани са оригиналнитен аранжировки от орхидея и стъклен съд или орхидея с бяло вино и зеленина

5. Букети от хризантеми – класиката си е класика – букетите от хризантеми са изключително пъстри, обемни и красиви букети. Нашите клиенти ги подаряват с повод и без повод. Букетите са разнообразни по цвят и брой на стръковете, но ефектът винаги е един и същ – усмивка, радост и огромна благодарност

6. Букети от бонбони – оригинални и вкусни – какво повече да искаме :). През последните 3-4 години, букетите от бонбони стремително се предвижват към челото на тази класация поради тяхната оригиналност, непринуден и разчупен вид и вкусовите им данни. Наблюдават се различни варианти на бонбоните по форми, марка и вкус, но най-разпространени и доказали се си остават букетите от бонбони Ferrero Rocher

7. Кошници с цветя – за годишнина, сватба, бизнес-повод. Кошниците с цветя превъзхождат букетите по обем и разноцветност. Вероятно това място в класацията се дължи на ценовата стойност на кошниците с цветя. Те са малко по-скъпи, но предлагат разнообразие от цветя, разчупена и оригина;лна форма, завършеност и пищност и не на последно място стил и разнобразие от цветя

8. Аранжировки от цветя – малки и средни по размер, различни по предлагани цветя и форми, аранжировките от цветя са оригинален комбиниран подарък от цветя, сухи елементи, допълнителни аксесоари и подаръци. Техният избор недвусмислено подсказва за оригиналност, естетика и изкуството.

9. Букети от екзотични цветя – разнообразие от екзотични цветя – стрелиция, антуриум, декоративен ананас, хеликонии и други. Според екзотичния си характер и своята рядкост на пазара, тези букети са по-скъпи в сравнение с другите предлагани по магазините, но определено ги превъзхождат по оригиналност, трайност и екзотичност. Букетите от екзотични цветя се избират при търсене за букет за мъж или бизнес-партньор.

10. Кошници с подаръци – разнообразие от лакомства на едно място. В тези кошници с подаръци може да откриете разнообразие от различни вкусотии – сладки, солени, пикантни, вина, марков алкохол, сирена, плодове и много други.

Разбира се, тази класация се мени с всеки месец, не съвпада с определени празници, но реално показва на какво се спират хората, когато желаят да зарадват свои близки или познати с доставка на цветя и букети.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!