≡ Menu

Българският производител на опаковки от хартия и картон

Производител на Опаковки

Със седалище в София, България и произвеждаща опаковки за повечето страни в ЕС, фирма предлага широка гама от опаковки опаковки от хартия и картон за всички сектори на икономиката и по-голямата част от консумативите за българското правителство, като пликове, папки и печатни форми. Ние произвеждаме най-вече при поръчка, но ние продължаваме да поддържаме и някои генерични продукти, които често се използват в малки количества. Специализирана върху хартия, пластмаса, картон и опаковки от велпапе, ние предлагаме решения за всяко изискване на клиентите, на най-конкурентни цени в региона на Югоизточна Европа. Освен това ние работим в партньорство с фирми от цял свят, за да предлагат своите продукти и картонени кутии на пазарите в Югоизточна Европа, така че ние може да покрие нашите клиенти с пълен обхват на конкурентни цени.

Ние сме утвърдена компания на българския пазар за опаковки с печат, наследник на бившата държавна компания, ние се опитваме да се разработят нови пазари и продукти постоянно, така че ние може да остане пред конкуренцията. Ето защо, ние винаги даваме внимание на бъдещите перспективи на пазара, конкурентни предимства на нас и на нашите партньори и сътрудници за опаковки. В допълнение, ние се опитваме да се използват възможно най-много на оборудването и на мрежата за продажби ние вече имаме в България и региона, така можем да постигнем висок марж на печалбата се дължи на ефективността в компанията като Българският производител на луксозни опаковки от хартия и картон.

Нашите напълно посветени продажбите хора, които управляват поръчките на всички видове опаковки знаят предпочитанията на клиентите и да са в състояние да предлагат ценово ефективни решения за всички индустрии за опаковане. Ние обработваме различни видове материали и труд във всички сектори на икономиката, но ние все още пазят в нашия основен принцип – да се запази клиента удовлетворени с опаковки на ниски цени. По този начин ние сме изцяло ангажирани да доставят пълния набор от решения за всяка индустрия, било то етикети, картонени опаковки от велпапе кутии, пластмасови и хартиени опаковки или комбинация от всички тези материали да задоволи напълно клиентската ни база за опаковки от хартия и картон.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!