≡ Menu

Бързи кредити – описание и същност

Бързите кредити станаха доста популярни в последно време с оглед на нестабилния пазар на труда и икономическата криза, засегнала целия цивилизован свят. Какво обаче представлява процедурата за бърз кредит ще се опитаме да ви обясним в настоящата статия, процедурата по теглене на бърз кредит.

Първото и най-важно нещо, което различава бързи кредити и обикновени кредити е периодът, в който изчаквате за отговор от съответната финансова институция, пред която сте кандидатствали за бърз кредит. При кандидатстване за бърз кредит вие ще получите отговор изключително бързо – в рамките на 24 часа след като сте заявили своето желание.

При кандидатстване за бърз кредит в банка, там ще ви потърсят документ за постоянна месторабота, а освен това лихвеният ви процент ще бъде значително повишен. При кандидатстване за бърз кредит онлайн пред алтернативни финансови институции, процедурата е значително по-бърза и по-лесна, което често определя крайния избор на клиентите за избор на организация, на която да се доверят. Небанковите финансови институции от своя страна предоставят удобни и бързи кредити без изискване за удостоверяване на доход, без лица – поръчители и без предоставяне на валиден трудов договор.

За разлика от другите кредити при кандидатстване за бърз кредит не можете да разчитате на отпускането на кой знае колко големи суми, поне не в самото начало като клиент на съответната кредитна институция. В случай обаче, че се превърнете в лоялен клиент при теглене на бързи кредите, то почти всяка кредитна институция ще бъде склонна да повиши вашия кредитен лимит.

Един типичен пример за лоялност при процедурите за кандидатстване за бърз кредит онлайн или директно в офиса на съответната институция е, че максималната сума, която може да ви се отпусне при първият ви кредит е от порядъка на около 1000 лева (в зависимост от политиката на съответната фирма за бързи кредити), но ако вие се издължите и запазите безпроблемна своята кредитна история, то вторият път могат да ви бъдат отпуснати няколко хиляди лева, въпреки че все пак всяка фирма, както вече споменахме има своя собствена фирмена политика за отпускане на пари на заем.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!