≡ Menu

Видин – прекрасно място за почивка по всяко време в годината

Видин е един от най-прекрасните Дунавски градове в България. Да посетите това място би било един хубав начин да опознаете още по-добре родината. А защо да не организирате и една от ваканциите си тук – определено има какво да се види. Разнообразете летните екскурзии до морето с едно различно преживяване.

На почивка във Видин

Да се отдадете на разходки и почивка в град като Видин си има много предимства. Тук можете да се насладите на красивия пейзаж, който ще Ви разкрие река Дунав. Една от първите забележителности, които всеки трябва да посети тук, е крепостта “Баба Вида”. Тя се намира на брега на Дунав. Крепостта, опасана плътно от ров с вада, представлява единствената средновековна крепост в страната, която е изцяло запазена. Наистина трябва да я видите. Организирайте цялото семейство и ги доведете тук, за да ги запознаете с историята и онова, което е останало от нея. Почивката тук ще Ви бъде както приятна, така и полезна, за това не се колебайте, а направете резервация за цялото семейство. Хотел във Видин на драго сърце ще бъде Ваш домакин и ще Ви предложи всичко, от което имате нужда. Климатик, безжичен интернет, цифрова телевизия ще бъдат постоянно на Ваше разположение през времето, което не прекарвате в опознаване на града.

Какви забележителности можем да посетим във Видин?

Не се ограничавайте само с една разходка или посещение на едно-две места. Разходките, запознанството с нови места, улички, красиви сгради, паметници на културата, исторически забележителности – това прави екскурзията приятно, смислено преживяване. Заведете децата да видят Градската крепост, посетете музея “Кръстата казарма”, разгледайте Видинската катедрала “Свети Димитър”. Видин има какво да Ви покаже, така че възползвайте се от възможността. Ангажирайте някоя от великолепните модерно обзаведени стаи на Семеен хотел във Видин и се оставете на града да Ви разкрие цялата си прелест. Околността на града е не по-малко красива, така че качете се в автомобила и посетете някоя от крайградските зони за отдих. Вижте Дунав, отпуснете се на дунавския бряг и се насладете на деня оттук, заобиколени от хората, на които държите най-много.

Почивка не означава на всяка цена лято и море. Почивката е възможна по всяко време, по което Вие пожелаете. Така, че не очаквайте с небивало нетърпение горещите дни, а в мига, в който изпитате нужда, сетете се за всичко онова, което можете да видите тук, във Видин, стегнете багажа и изненадайте цялото семейство с екскурзия. Уверяваме Ви, няма да съжалявате!

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!