≡ Menu

Видове гардероби

Един от съществуващите видове гардероби, е офис гардеробът, който е много практичен и побира най-необходимите и важни документи. Обикновено, споменем ли магазин за мебели, го свързваме с търсенето на такива за нашия дом – за детската стая, за спалнята, обзавеждане за баня, кухненско такова и т.н. Така и не се сещаме за работното ни място, което е също толкова важно. За да вършим задълженията си с удоволствие, там всичко трябва да е подредено и красиво. Точно затова, сега ще поговорим за офис обзавеждането и по-конкретно за гардеробите, предназначени за там.

Видовете гардероби за офис са: модели за кабинет, за антре, еднокрилен – колона, с две, три или повече крила, с плъзгащи врати и други. Различните фирми предлагат много оферти и отстъпки, от които потребителите могат да се възползват, за да вземат по-качественото за своето помещение.

По принцип, офис гардеробите са с по-малък капацитет от тези за дома. Те трябва да побират ценни документи и данни, и разбира се да бъдат в делови стил, по отношение на дизайна, за да се впишат идеално в работната и официална обстановка.

Цветовете, които се предлагат при този вид гардероби, освен класическите, са: с един или два цвята – сини, зелени, черни, бели, червени, сиви. По отношение на дървесната декорация – дъб, бук, череша, орех, елша, круша и други.

Оборудването на самия гардероб трябва да бъде с лесни за ползване механизми – шкафове и чекмеджета, които се прибират плавно, такива с ролкови и телескопични водачи. Дръжките им могат да са класически, с „Пуш” бутон, при който отварянето се извършва автоматично или някакъв друг тип.

Ако имате възможност и можете да си позволите отпускане на бюджета, имате възможност да подберете и цялостно офис обзавеждане, което и много хора правят.

То съдържа още много плюсове за вашето работно място, а и обикновено фирмите предлагат намаления, отстъпки и доста изкушаващи оферти. Опитайте, наистина си струва.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!