≡ Menu

Видове избелване на зъби

Има много избелващи системи и продукти които включват пасти за зъби, избелващи системи за директно нанасяне, избелващи води за уста и избелващи продукти от зъболекари.

Избелване на зъби е идеално за хора, които имат здрави зъби и венци. Индивидуално всеки има различен цвят на зъбите клонящ към жълто и различно отговаря всеки един продукт на зъбите. Тази козметика не се препоръчва за всеки.

Вижте кое избелване на зъби е най-добре за вас.

Избелващи системи:

Избелващи пасти

избелване на зъби

избелване на зъби

Всички пасти за зъби помагат да се премахнат повърхностните наслоявания, тъй като те съдържат леки абразивни частици. Някои избелващи пасти съдържат химични съставки, които подпомагат премахването на тези наслоявания. Избелващите пасти премахват само повърхностни наслоявания. Те не съдържат избелващи съставки като карабамид пероксид, който се съдържа в системите за избелване на зъби или в лентичките, защото пероксида прониква във вътрешността на зъба и така избелва. Избелващите пасти избелват вашите зъби до 1 тон.

Избелващи лентички и гел

Избелващите гелове са чисто на пероксидна основа. Въз основа на гела се нанасят внимателно с малка четка директно на вашите зъби или върху шина. Инструкциите варират според това колко процента е гела. Резултат може да се види до няколко дена след използване на гела. Избелващите ленти са много тънки, видимо са почти прозрачни, напоени са с гел, Лентите се използват веднъж на ден за по 30 мин и за 14 дни би трябвало да получите крайния резултат.

Избелваща вода за уста

Според най-новите избелващи продукти, сега най-модерни са избелващите води за уста. Като повечето води за уста те освежават дъха и помагат за намаляване на денталната плака и проблема с венците. Но тези продукти включват и съставки с пероксид, които избелват зъбите. Производителите казват, че до 12 седмици може да видите резултати. Вие просто трябва да изплаквате устата си в продължение на 60 секунди, два пъти на ден преди четкане на зъбите. И все пак някои експерти казват, че водите за уста не са от най-ефективните методи спрямо лентите за избелване на зъби и гела.

Защото избелващата вода за уста има контакт със зъбите за много кратко време.

– Само около 2 мин на ден в съотношение с лентите за избелване на зъби – 30 минути на ден.

– Със сигурност по-добрия избор са лентите за избелване на зъби.

Избелване на зъби със шини

Избелването на зъби със шини, се купуват от зъболекар или от онлайн магазини в страната. Като шините се правят при зъболекар или се купуват от шините Boil and bite. Шината се използва за определено време. Стандартно се използва за няколко часа на ден, всеки ден или през нощта за около 4 часа. (В зависимост от оцветяването на зъбите или желания цвят на зъбите)

Избелване при зъболекар

Офис избелването предлага най-бързия начин да избелите вашите зъби. С офис избелването, избелващия гел се прилага директно върху зъбите. Тези продукти се използват в комбинация с топлина, специална лампа или лазер. Резултатите са налични след 30 до 60 минути от процедурата. При по-добри резултати ще са ви нужни няколко посещения при зъболекар. При зъболекарското избелване може да получите изключително добри резултати, но има и два огромни минуса – в повечето случаи получавате силна болка и цените са изключително високи. Съпоставено с лентите за избелване на зъби. Избелване на зъби при зъболекар е средно около 300-400лв. С ленти за избелване на зъби – 60-80 лева.

 

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!