≡ Menu

Визитки за занаята и бизнеса

Всеки, който реши да представи възможностите си на болшинството хора може да поръча визитки, които да презентират занаята или бизнеса му. Визитните картички съществуват от десетки, че дори стотици години в България и се ползват с голям успех от обществото.

Печатниците и фирмите за рекламни материали поемат изработката на визитки по определени от вас параметри като дизайн, формат, количество и съдържание. Целта на този вид реклама е да блеснете пред хората, които имат интерес от вашите услуги. Ако имате автосервиз например, то може да раздадете картичките на всеки български шофьор, който да използва услугите ви в момент на нужда.

Какви са условията за поръчка на визитна карта?

Не е необходимо да имате фирма, за да се сдобиете с визитки. В последните може просто да представите себе си, давайки ваши координати или пък занаят, който умеете. При всички положения обаче ще получите една добра реклама срещу малко пари.

Фирмата ни за рекламни материали на европейско ниво, от която имате възможност да поръчате комплект визитни картички, флаери, брошури и други полезни за вашата дейност неща. Всеки, който се довери на нас успя да повиши производителността в работата си и ние сме горди с този факт.

Вие избирате вида на картичките, дизайна им, големината, цветовете и дори се допуска ваш проект, който ще реализираме. Напишете имената си, начини за връзка с вас, титлата/професията ви и всичко най-важно.

Преди години само висшите служби разполагаха с визитни картички, но днес нещата претърпяха позитивна промяна и хората на свободна професия стартираха собствени рекламни кампании презентирайки способностите си.

Финални думи…

Качеството на нашите визитки отговаря на европейските стандарти и ще задоволи всеки клиент на фирмата ни. Имаме иновативна система позволяваща онлайн поръчки, което е едно облекчение за всеки, който цени времето си. Просто влезте на нашия адрес и заявете количеството и вида на рекламните бизнес картички.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!