≡ Menu

Висулки при колиетата Сваровски

Сваровски се слави със своите бижута по цял свят и на всички континенти. На модните подиуми бижутата от популярната австрийска марка от чешки произход е извоювала впечатляваща репутация. Не един и двама дизайнери от световна класа са избрали да завършат своите колекции искайки от моделите да дефилират на подиума носейки украшения на Сваровски, специално създадени за дадената колекция.

Едно от най-популярните дамски бижута, не само на Сваровски, но като цяло, е колието. Променящо се през вековете и през различните епохи, но запазващо своята значимост, колието придава усещане за шик и грация, прави жената да излъчва класа и влияе на нейното самочувствие, създава едно лесно доловимо чувство за царственост. А за да бъде едно колие завършено то се нуждае от подходящата висулка. Не че е невъзможно да се носи и без висулка, но просто няма да излъчва тази завършеност, която подходящата висулка придава.

Но какво е висулката? Това е всяко украшение, което се поставя на колието, без значение дали е медальон, религиозен символ, зодиакален знак или пък камък. Тя придава форма, тежест и цялост на украшението, а при правилен избор именно тя привлича акцента върху себе си.

Сред бижутата на Сваровски преобладават онези висулки, които са изработени от класическите за известната марка кристали. Именно те са гордостта на Сваровски, защото никой друг не може да ги произвежда, поне не и с това качество. Висулките от кристал, които Сваровски поставя на своите колиета могат да бъдат изключително разнообразни, да имат различни цветове, форми и размери.

Те могат да целят различен ефект. Могат да са по-ежедневни, но също така и по официални. Могат да имитират диамант, както и други скъпоценни и полускъпоценни камъни, но се създават в изкуствена среда. Единственото, което е от значение, е просто крайният ефект на кристалната висулка да е впечатляващ и да накара хората да мечтаят, да я загледат, да я искат. Именно поради уникалния си кристален блясък, висулките за колиета Сваровски са в състояние да пленят и най-претенциозните клиенти.

За тези, които желаят да поставят кристална висулка Сваровски на свое старо колие, знайте, че винаги можете да си купите от магазин или да си поръчате онлайн просто самата висулка и не е нужно да купувате цяло колие. Единствено трябва да съобразите дизайна на висулката, с този на колието, което притежавате. Синхронизирайте цветовете и материалите така, че да си подхождат.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!