≡ Menu

Врата със стъкло или огледало

От древни времена, човечеството е привлечено от магията на отражението си и блясъка на огледалото. Хората искат да се видят как изглеждат и огледалото им помага в това начинание. Огромните огледала винаги са били неразделна част от украсата и декора на царе и Богове. Нито едно пищно събитие или бал не би могло да се проведе без тях. И в днешно време не е забранено да се полюбувате на себе си. Днес самите зали на дворците са пренесени в малките стаи на домовете ни.

Има един елегантен, стилен начин да се отървете от огромните огледални шкафове и гардероби – това е врата с огледало, вградено директно в самото крило. Всичко за интериорни врати, при желание и наличие на малко свободно време може да намерите в интернет.

Когато искате да се огледате точно преди да излезете от къщи, искате да видите себе си, в цялата си красотата, нали? В този случай, най-добрият избор би бил входна врата с огледало, като се предлагат не само метални, но и дървени.

Съществува и варианта вратата на банята да бъде с огледало.
А в спалнята, където най-вероятно бихте искали да има такова, ще можете да се оглеждате вечер преди да заспите и сутрин като се събудите, което прави интериорните врати с огледало перфектното решение за суетните дами и господа. И нека обобщим, вратата с огледало може да бъде входна, на банята и интериорна.

На пазара има много производители на врати, с богат набор от модели, можете да намерите метална входна врата, както и интериорна. Ако имате желание, ще можете и сами да си поставите огледало на вратата, както в неговата цялост, така и с точните размери, които желаете и посочите при поръчка.

Към днешна дата, съществуват фабрики за стъкло, което е специално за врати и изработват специално двупосочно огледало с дебелина 4 мм. Така Вие ще получите една врата с огледало и от двете страни, много удобно, практично и интересно решение.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!