≡ Menu

Всички игри и конкурси с награди в интернет на едно място

Ние предлагаме систематизирана информация за всички игри с награди, конкурси, събития, безплатни оферти, фестивали, промоции, намаления, фирмени каталози и още много на едно място. Тук можете да получите информация за това къде, кога и за какво можете да участвате, както и какво ще спечелите.

Сайтът е разделен в три категории, като в първата игри с награди можете да получите актуална информация за всички онлайн игри, в които можете да участвате безплатно, само посредством кратка регистрация. Във втората категория на сайта, а именно тази с промоции и оферти сме се опитали да подберем най-изгодните оферти за Вас, част от които безплатни, а други намалени на половин цена. Обърнете внимание и на последната категория, в която ще откриете информация за провеждащи се конкурси с награди, част от които парични, а други с предметни награди.

Всеки може да се включи и да участва в игрите, които да му донесат печалба. Една част от игрите са свързани със социалната мрежа Фейсбук, в която трябва да имате регистрация ако искате да участвате, но има и такива, за които се изисква само попълването на онлайн формуляр и вече участвате в томбола за разпределение на автомобил, лаптоп, музикална уредба, а защо не и уикенд за двама в китен хотел по българското Черноморие или на планина.

Можете да се регистрирате и във Фейсбук групичката на сайта, от която ще получавате най-новата информация без да се налага да посещавате сайта. Станете наш фен и следете предложенията, които публикуваме, за да имате шанса да спечелите някоя хубава награда.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!