≡ Menu

Въведение в основите на СЕО

Маркетинг, Криейтив стратегии и средства за привличане на повече потребители. Това е целта на всеки наш проект, създаден специално за Вас!

Какво е SEO?

SEO е цяла наука, известна и като оптимизация за търсачки. Тя служи за регулиране на уебсайт, код, съдържание и структура. За да видим на страниците с резултати на търсачката, един уеб сайт той се нуждае от специален подбор на ключови думи или комбинации от keywords. Това е крайната цел, в която маркетингът достига, за да генерира възвръщаемост на инвестициите.

SEO може да генерира много привлекателна възвръщаемост от обединяване на хората към вашия сайт, чрез търсачките!

Ползите от SEO

SEO е един от най-ефективните и важни онлайн маркетингови стратегии. SEO влезе в игра с по-висок ранг от всички и спрямо различни търсачки. Ползите са безброй, но това са няколко от най-съществените:

Постигане на повече трафик към вашия уеб сайт от всички реферали.

Марка и по-високите места са свързани с по-висок престиж.

Хората, които посещават търсачките се интересуват от предлаганото и са по-склонни към покупка.

KEYWORD насочване

Това е мястото, където ние ще изследваме набор от ключови думи, които ще работят добре за вашия уеб сайт. Такива са най-ефективни и могат да бъдат представени в резултати от търсенето. Ние обикновено препоръчваме на клиентите да следват стратегията „дълга опашка от ключова дума“, защото по-кратки ключови думи са много конкурентни и изискват значителни ресурси, за да се конкурират.

Дългите „опашки“ ключови думи често са надеждна стратегия за малките предприятия. Колкото по-дълги са ключовите думи, толкова по-високи са за реализации, защото хората са специфични за това, което искат.

LINK изграждане

Линк изграждането е съществен фактор за SEO. Ако сте използвали Интернет тогава най-вероятно сте кликвали върху хипервръзка, която ще ви отведе към друг уебсайт. Те са посочени като препратки, така че с прости думи, те са като гласове за вашия уеб сайт. Колкото повече гласове привличате, толкова повече популярност придобивате. Както всеки конкурс за популярност, така и тук одобрението има значение! Като препратки от сайтове, които не са свързани с вашето производство и индустрия, могат да имат отрицателно неутрален ефект.

Как да стартирате създаване на уеб сайт сега:

Избирайки услуги за изграждане на уеб сайт и оптимизация, с нас вашия бизнес, продуктите / услугите, които предлагате ще станат популярни. Вашите посетители ще ценят това и свързвайки с други уеб сайтове ще насърчават вашия уеб сайт!

Всяка SEO стратегия е различна за всеки клиент, но обобщавайки всичко това, от което ще се нуждаете по време на SEO е насочване по ключови думи и Link Building.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!