≡ Menu

Вълшебна козметика за лице с богато съдържание на витамини от Jean d’Arcel cosmetique

При появата на първите бръчки или начални признаци на застаряване на кожата всяка жена изпада в паника. За да забавят това действие и за да съхранят за по-дълго време красотата си все повече жени използват най-различни подмладяваща, хидратираща и богата на витамини козметика за лице, като тази от каталога ни.

А защо пък с богато съдържание витамини? Отговорът на този въпрос никак не е сложен, защото всеки човек знае, колко полезни и важни са витамините за тялото ни. Точно е и причината вече се произвеждат и разкрасителни продукти, в които да се влагат витамините. Дали ще се усвояват с богати на витамини храни или ще се ползват директно върху кожата, тяхното въздействие върху клетките в човешкия организъм е еднотипно.

Слънчевата радиация и мръсотията оказват неблагоприятно влияние върху кожата ни, за това е желателно да използваме козметични продукти, които да ни предоставят най-пълна и висококачествена защита. Именно това е основното действие на козметиката за лице съдържаща в себе си витамини. Най-добре познатия на всички ни витамин е витамин С. Намалява типичните за стареещата кожа отпуснатост и други промени, както и вредата от свободните радикали, които са в основата при появата на бръчки. За изглаждане на неравностите по кожата и премахване на тъмните петна се използва витамин А, които също води и до намаляване на бръчките. Във Витамин Е е заложено да премахва свободните радикали, като не изсушава кожата, а запазва натуралните й хидратиращи съставки. С Витамин В се премахва тъмните петна по кожата, хидратира я и я защитава от евентуални раздразнения идващи от околната среда.

Витамините в професионалната козметика от серията Vitaminee на Jean d’Arcel cosmetique спомагат за забавянето на процес на застаряване на кожата, а напротив подмладяват я.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!