≡ Menu

В сватбена къща няма ограничения за вашата артистичност

Ако сте креативна и новаторска личност с богато въображение заповядайте да разгледате страницата на сватбена къща. Развихрете творчеството и освободете фантазията си, а ние ще ви предложим няколко изпитани стайлинга, проектирани по последните модни тенденции. Много актуални са и сватбите в стил Омбре – Младоженците се влияят все повече от модните акценти, така че тази тема е изключително модерен и интегрира всичко в празничната организация и украса.

Темата Дъга. Макар, че декорациите с метални арки, украсени с балони, бели покривки, надиплени и декорирани с перли и панделки и традиционни флорални детайли изглеждат класически, могат да се използват всякакви оригинални идеи като например поръсване с розови лист, включване на преливащи транспаранти или просто напръскване с текстилна боя в цветовете на дъгата, за да постигнете различно и с модерно звучене. Сватба Винтидж в във вечния черен цвят с комбинация от друг цвят. Той може да бъде зелен, оранжев, лилав или друг смесен цвят.

Използването на винтидж материали е много актуално през последното десетилетие. Те допринасят за изтънчения стайлинг на тържеството, създават очарователна и луксозна атмосфера, както и уникални празнични емоции. Аналог на перата са пайетите, перлените нанизи и кадифето. Дизайн в монохромен цвят. Пригответе се да се насладите на невероятни съчетания може да има с цвят какао? Концепцията за съчетаване на какаовия цвят с цветове като оранжево, опушено розово, сиво и лилаво са елементи на безспорно хитовия монохромен цвят. Основния цвят белия и другите два нюанса плавно преливат един в друг и създават усещане, че е използван само един цвят в целия интериор.

Сватбите в стил Тоскана. съчетават цветовете опушено розово и кафяво. Това е едно наистина емоционално, сантиментално и актуално предложение! Двата допълнителни към основния бял цвят могат да се включат плавно и да се постигне ефект чрез равнопоставеност, защото така те образуват белия цвят. Алтернатива са червено и зелено или пък жълто и лилаво. Контрастите са демоде и твърде резки.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!