≡ Menu

Газов инжекцион цени Пловдив възможни услуги

Газов инжекцион цени Пловдив включва описание на цените, на възможните услуги по поставянето и обслужването на една газова уредба за директно впръскване на горивната смес. Както всяко нещо този тип газови уредби си имат своите предимства и недостатъци. Но общото впечатление не само в България, но и в цяла Европа е предпочитане на използването, на автомобили на газ. Подтикнати от това високо търсене, техниците не спират да изследват и въвеждат иновации, за по-добрия контрол, сигурност и ефективност на тези продукти. Възможните услуги, които можете да получите в един сервиз за инжекционни газови уредби са свързани с монтажа или поддръжката на газовите уредби от типа. От цялостния монтаж, до продажбата и смяната на определени консумативи може да се стигне до задължителните технически прегледи. Само сертифицирани и одобрени за целта сервизи могат да извършват последно споменатата услуга. Газов инжекцион цени Пловдив и сервизната мрежа имат утвърдени и сертифицирани сервизи в тази насока. Но по-важното е да споменем какви са ползите и евентуалните недостатъци на един газов инжекцион, за да прецените възможностите предлагани за вас и автомобила ви.

Алтернативното гориво газ или така наречения LPG е втечнен природен газ, смес от пропан – C3H8 и бутан – C4H10. Те са в газообразно състояние при определена температура и налягане. Два са вариантите, чрез които може да се добие това гориво – преработка на суров нефт или директно извличане на газа от природни находища. Предимствата на горивото са, че то пълни равномерно цилиндрите на двигателя, сместа му с въздуха е еднородна и то лесно се смесва с него, и най-вече изгаря напълно почти, когато се използва от двигателя.

Основно предимство, което е и основното каращо водачите на автомобили да изберат този тип гориво е икономичността. Все пак използването му натрупа доста години практика и за този период се доказа, че наистина един автомобил на газ е много по-икономичен от такъв на бензин или дизел. И газов инжекцион цени Пловдив и услугите за монтаж са много по-достъпни от много други реновации. Според проучвания на професионалисти икономията на гориво може да достигне до 50%.

Споровете относно износването на двигателя, безопасността на работа и надеждността на автомобилите работещи на газ са много. Има скептици, които не искат да признаят очевидните ползи от газовите автомобили. Нека кажем, че пропан-бутана не отмива масления филм от стените на цилиндрите и не уврежда двигателя, защото попада в него в газообразно състояние. Напротив ресурсите на двигателя, неговите характеристики и удължаване живота на цилиндрите са спомогнати от газовото гориво.

Едни от недостатъците на инжекционните газови уредби, може да се каже, че са по-високия разход на газ спрямо бензина и лек спад в мощността на двигателя. Но те са твърде минимални сравнени с ползите, които са действителни. Удачен избор за автомобила е газов инжекцион цени Пловдив, защото намалява месечните ви разходи.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!