≡ Menu

Готови глазури

Опаковката е съществена част от маркетинга на всеки един продукт. Това важи за всичко, включително и в сладкарския бизнес. Всяка една торта, паста, пай и т.н. продава себе си най-вече чрез външния вид, за оформянето на който се използват голямо разнообразие от цветни глазури, фондани, кремове и др.

Приготвянето на глазура в домашни условия не е нещо невъзможно, но като прибавим към това изпичането на блатовете, забъркването на пълнежа и други евентуални декорации, може да се превърне в досадно и тежко начинание. Ето защо, за да ни улеснят максимално, сладкарските фирми предлагат на пазара готови глазури, с които да украсите своето сладко изделие. Такива са, например, продуктите с марка Wilton. Wilton разработват иновативни идеи за сладкарската кухня на всеки дом вече 85 години. С тях може да намерите перфектното решение за вашите сладкиши: глазури с различни цветове, готов айсинг за изработване на декорации, пълнежи, фондани и много други оригинални предложения, с които да освежите сладкарското си меню. С готовите глазури може да боравите като с току-що приготвен пош. Най-често се предлагат в тубички, които може да използвате в комбинация с накрайниците за декорация (в случай, че са на същата марка). Тях можете да закупите онлайн или в по-големите сладкарски магазини.

Макар и по-трудни за откриване на българският пазар, съществуват също блестящи (брокатени) глазури, които придават още по-празничен вид на вашата торта, мъфини или бисквитки. Те придават динамика на всяка една декорация и могат да се използват също за изписване на текст или водни ефекти.

Готовите глазури могат да бъдат перфектното решение в случай, че не разполагате с достатъчно време, а също и ако желаете да придадете още повече пищност към вече приготвените сладкиши. Гамата от цветове е огромна. Предлагат се и различни видове разфасовки според мащаба, който ви трябва. Ако ще покривате цяла торта, най-добре е да си купите голяма кофичка, докато ако използвате глазурата за декорация на бисквитки и мъфини, то ще е много по-удобно да се сдобиете с малки тубички, с които по-лесно да оформите желаните елементи.

Времето, прекарано в кухнята никога не е било толкова забавно и цветно както днес. Възползвайте се от възможностите, които се предлагат и очаровайте своите гости и приятели с нещо различно всеки ден.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!