≡ Menu

Дали открих правилната дамска блуза?

Много дами си задават този конкретен въпрос -дали успях да намеря най-добрата блуза са себе си. Дали ще е подходяща за мен като цвят и модел? Ето ги и нашите съвети който можете да приложите в търсенето на подходящия продукт. Съвет едно- съобразете се със вашата фигура. Не посягайте към един продукт само защото е силно намален като цена или защото примерно лилавото е любимия ви цвят. Вникнете в кройката на модела дали ще ви стои добре на тялото първо и после вижте цената и другите особености.

За слаби фигури препоръчваме по вталени модели които ясно да очертават най-сексапилните части на женското тяло – ханша и бюста. Търсете модел, който да избута напред най-доброто от тялото Ви. Не носете широки или торбести разкроени модели блузи което определено ще закрие фигурата и ще има по-скоро негативен ефект  върху възприятията на околните. Нашата препоръка е до размер Л да носите секси вталени блузи които да бъдат в синхрон със слабото тяло.

При по пищните дами в размери над ХХЛ е по-удачно да се използват модели които визуално да прикриват по-закръглените части. Тоест модели които са закроени или отпуснати на места, където смятате че трябва да скриете от окото на околните. Ако ханша е по-голям има нужда от модел разкроен именно там а не свит и впит. Ако пък гръдната обиколка е по-голяма това може да е плюс като да се търси модел който да е леко отворен и само да загатва големия размер сутиен, без да се набива излишно на погледа.

Вариациите на модели в това отношение са доста – от класически модел блуза с къс ръкав или дълъг ръкав до туники които по своето естество за разкроени от гръдната обиколка надолу.

Друг критерий по който могат да се избират блузи е материята от която са изработени. Поради факта, че много от съвременните производители прибягват основно до изкуствени материи изберете такива с по-малко съдържание на ликра и по-голямо на вискоза или други синтетични заместители на памука. Добра материя за изработка е еластан или друго сходно наименование. За по-официални поводи можете да търсите нещо изработено от шифон или комбинация между полиестер и дантела да речем.

Дантелата може да бъде добавена като акцент или елемент от дрехата даже и като основен материал плюс подплата за да се избегне прозирането.

За пролетно летният сезон залагайте на по-тънки материи по възможност такива които не водят до излишно потене а през есен зима на плътни модели блузки с по-голяма еластичност заради допълнителното бельо под дрехите. За повече информация разгледайте сайта ни.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!