≡ Menu

Дамските обувки са в топ 5 при подаръците за деня на жената

На прага сме на най-женствения празник от годината, а ако още не знаете кой е той, държа до отбележа че е осми март. Той се чества в целият свят, а така също и в страната ни. На него жените получават подаръци, най-вече от мъжката част от човечеството, и най-вече букетче, но в последните години се вижда малка промяна в мъжкото мислене, която измества букетите.

Мъжете са мислещи същества и добре знаят, че като подарят цвете на дамата то ще увехне след дни, и ще влезе направо в коша и ще бъде забравено, и заради това предпочитат да подаряват нещо което би влязло в употреба на дамата. Чифт дамски обувки би бил незаменимият женски подарък, имайки в предвид мъжкото мислене. И на дали има мадама мадама която би ги отказала и би им се намръщила, знаейки че те са едни от женствените модни аксесоари в гардероба и. Бихте ли ги отказали момичета?

Обувките са женската слабост номер едно, и мъжката част от обществото добре е информирана за това. Но на много от пичовете им е доста трудно да купят обувки за любимите си, и за това, искаме да ви подскажем и да ви кажем няколко трикчета.

Отивате в обувния магазин ни и искате от продавачката да ви извади каталога с най-новите си модели, за да не се лутате по рафтовете. После според сезона, цвета и телосложението на дамата упътвате консултантката какво точно ви трябва. Ако жената е леко закръглена и не може да носи високите токчета, посочвате някой модел на обувки с по-нормален ток, като го съобразите естествено с облеклото на дамата. Ако възлюбената ви е ниска на ръст и искате да я възвисите чувствително, то посочете модела с високия ток. Ако мадамата е със средно телосложение, но е с вкус към модерното, и желанието и е да е модно облечена и обута с обувки с по-нормален ток, то наблегнете на цветния модел със заоблен връх. Ако възрастта на жената е напреднала, то наблегнете на модела с равното ходило.

И все пак това са обувки и трябва да се премерят когато се купуват а вие няма как да изненадате дамата и да я заведете да ги мери, не забравяйте да вземете касовия си бон от магазина, с който в случай на нужда бихте могли да замените стоката с по-голям, или по-малък размер!

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!