≡ Menu

Дамски парфюми за 8 март с които ще спестите

Вече сме на финалната права след която Февруари 2014-та година ще остане в миналото, но какво следва след това?

Естествено, че Март месец и големите празници като 1, 3 и 8 Март, които всички ние почитаме и които голяма част от нас очакваме с нетърпение. Но единият от Мартенските празници който е 8 Март- денят на жената е празник и повод мъжете да се организират и да изберат подарък за дамите!

Модата при подаръците за 8 Март се променя всяка година, но основните типове подаръци си стоят, това са подаръци като бижута и аксесоари, дрехи, чанти, обувки, козметика, парфюми и всевъзможни подобни стоки. Независимо от модата обаче предпочитаният тип подарък си остава същият и това са дамските парфюми!

Да точно така дамските парфюми са един от най-желаните подаръци за 8 Март! Дамите просто обичаме приятните ухания, обичаме да ухаме на добре и да усещаме че аромата ни се харесва, точно тази обич към приятният аромат прави дамските парфюми един от най-подаряваните подаръци за световният ден на жената!

Какви дамски парфюми обаче са модерни тази година?

Този въпрос никога не е с лесен отговор защото парфюмът е нещо строго индивидуално и това дали се харесва или не варира в широки граници за различните дами! Това обаче съвсем не означава че изборът на парфюм е обречена кауза и, че няма да откриете точният аромат.

Дори напротив, изборът на парфюм е много лесен особено когато се отнася за дамите, които в интерес на истината (поне по-голямата част от тях), не са толкова претенциозни и обичат да пробват различни ухания. Понеже празника на жената е през месец Март, който почти винаги е студен изборът на ухание е още по-лесен особено след като знаем кой е следващият сезон!

Най-добрият мартенски подарък е парфюм с мирис на пролетни цветя!

Точно така, изпреварете пролетта и поднесете на дамата ухание което свитото й от студеното време сърце иска да усети, подарете парфюм който ухае на синчец, кокиче, нарцис или теменужка, това са добре познати аромати които предизвикват спомени и това приятните спомени от предходните пролетни излети.

Купон за 5 лв. Отстъпка от нас за 8 Март

И като бонус за първите 100 читателя на razkazi.info които са решили да подаряват дамски парфюм за 8 Март оставям този ваучер на който попаднах преди няколко дни с който можете да спестите 5 лв. с покупката си на парфюми от онлайн-магазина.

Купона важи до края на месец Март, но от него могат да се възползват само ограничен брой потребители така, че ако желаете да се възползвате от отстъпката е по-добре да го направите по-рано.

Повече информация за това можете да откриете в самият сайт за парфюми, като трябва да се регистрирате.

А самият код за промоцията може да бъде видян малко отдолу. Доколкото разбрах се въвежда след като добавите продуктите в кошницата си при потвърждението на заявката в системата и може да бъде използван само веднъж!

КОД: 5FOR8MART

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!