≡ Menu

Дезакаризация на високо ниво

Дезакаризацията представлява процес по унищожаване на кърлежи. Последните са опасни, както за хората, така и за животните, защото разнасят инфекциозни болести, а в същото време са кръвосмучещи и отровни. Собствениците на вили, търговски обекти, заведения и хотели, търсят добри ДДД услуги, чрез които да се отърват от нелицеприятните акари.

За да има качествен ефект пръскането срещу кърлежи, трябва да се извърши поне два пъти. Вторият път е наложителен жизнения цикъл на акарите и тяхното размножаване. Естествено, за да изтребим и последния вредител, е добре да използваме оригинални препарати с бързо действие.

В случай, че се чудите кой ще ви предостави висококачествена дезакаризация, то не се колебайте да заложите на нас, лицензирана фирма за ДДД услуги. Срещу нашите момчета кърлежите, бълхите, комарите, мравките и гризачите нямат никакъв шанс. Даваме гаранция за ефекта от работата ни.

Предлагаме ви безплатен оглед на местността, инструктаж за по-нататъшна превенция и сертификат за използваните от фирмата препарати. Искаме да останете максимално доволни от работата ни и по-важното да живеете спокойно, без риск от кърлежи и други неприятни насекоми.

В случай, че поръчате две обработки на засегнатите от кърлежи площи, ще получите шест месеца гаранция. В случай, че след двете интервенции върху имота ви, проблемът се появи отново, следващото третиране, ще бъде безплатно. Вие получавате гаранционна карта, която регламентира отношенията по оста клиенти и извършители на услугата.

Екипът ни, ще пристигне със собствен транспорт на посочения от вас обект и след кратък анализ на ситуацията преминаваме към съответните действия. Разликата между нас и останалите е, че си служим с модерна техника, подготвена бригада и интелигентен подход при дезакаризацията.

Всичко това, че и още ще видите в уебсайта ни и предлаганите от нас ДДД услуги, а до тогава ви пожелаваме повече лични успехи и по-малко проблеми с бълхи, мишки, плъхове и така неприятните кърлежи. Не забравяйте да ни повикате, за да се преборим с всяко едно насекомо, каквото и да е то.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!